Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexander Zverev va fi judecat, în luna mai, pentru presupuse violenţe domestice! Un model german de origine română a depus plângerea

Alexander Zverev va fi judecat, în luna mai, pentru presupuse violenţe domestice! Un model german de origine română a depus plângerea

Tenis

Comentarii

Continuă problemele din afara terenului de tenis pentru Alexander Zverev.

Jucătorul de tenis Alexander Zverev va fi judecat pentru presupuse violenţe domestice

Procesul jucătorului de tenis Alexander Zverev pentru presupuse violenţe domestice împotriva unei foste partenere va începe la Berlin, în ziua de 31 mai, a anunţat luni seară tribunalul districtual al oraşului, preluat de agenţia SID.

Alexander Zverev (26 de ani, locul 6 ATP) a fost acuzat că în luna mai a anului 2020, la Berlin „a maltratat fizic o femeie în timpul unei dispute şi că i-a afectat sănătatea acesteia”. Deşi procedura judiciară nu menţionează numele reclamantului, apărătorii lui Zverev au indicat încă din luna octombrie că plângerea a fost depusă de Brenda Patea, un model german de origine română, fosta parteneră a tenismanului.

În termenele de judecată programate nu a fost încă dispusă nici o înfăţişare personală, astfel că Zverev va fi reprezentat la Berlin de avocaţii săi.

În luna ianuarie a anului 2023 ATP a închis o altă anchetă privind acuzaţii de violenţă domestică ale lui Alexander Zverev la adresa jucătoarei Olga Sharypova, o fostă parteneră, din lipsa unor dovezi suficiente.

Afla mai multe despre: alexander zverevtenisatp 

viewscnt
Articole similare