Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Albu joacă la două capete cu CFR Cluj şi Rapid? ”Există persoane care au interesul de a creşte cota jucătorilor”

Alexandru Albu joacă la două capete cu CFR Cluj şi Rapid? ”Există persoane care au interesul de a creşte cota jucătorilor”

Fotbal

Comentarii

Oficialii celor de la CFR Cluj sunt nemulţumiţi de faptul că se vorbeşte foarte mult, în aceste zile, despre un posibil interes pentru mijlocaşul celor de la Rapid, Alexandru Albu (30 de ani).

Clujenii nu vorbesc cu subiect şi predicat despre această situaţie, dar lasă de înţeles că anumite persoane din anturajul lui Alexandru Albu au împrăştiat informaţia pentru ca fotbalistul să poată obţine, într-un final, un contract cât mai avantajos.

Clujenii, deranjaţi de ”agitaţia” în cazul lui Alexandru Albu

Mai exact, Alexandru Albu a intrat în ultimele şase luni de contract cu Rapid şi doreşte un salariu mai mare pentru a continua în Giuleşti. Nu l-a primit încă, însă, interesul de la CFR Cluj i-ar putea determina pe Dan Şucu şi Victor Angelescu să se răzgândească.

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a declarat că există anumite persoane care vor ”să inflameze” lucrurile, mai ales între cluburile CFR şi Rapid, în interesul jucătorului.

  • CFR Cluj are dreptul să negocieze nestingherit cu Alexandru Albu, fiind în ultimele luni de contract, însă nu are obligaţia de a o anunţa pe Rapid despre aceste negocieri. Cu toate acestea, are obligaţia de a anunţa clubul jucătorului atunci când s-a ajuns la o înţelegere şi actele au fost semnate.

Mai exact, clujenii lasă de înţeles că informaţia legată de un posibil interes pentru Alexandru Albu a fost făcută publică pentru a pune o presiune suplimentară pe şefii de la Rapid şi pe celelalte cluburi doritoare, totul în avantajul mijlocaşului.

Noi, în situaţia în care am fi intrebaţi de un jucător de la Rapid, mai ales dacă acel jucător este sub contract, prima dată vom contacta oficialii clubului Rapid. Avem relaţii mult prea bune cu acest club şi vrem să le păstrăm în continuare.

El (n.r. - Adi Mutu, antrenorul CFR Cluj) nu vorbeşte despre transferuri, iar noi vorbim despre transferuri după ce s-au realizat, indiferent despre ce jucător vorbim. Din străinătate sau din România. Cel puţin aşa fac eu.

Din păcate, există persoane care au un interes în a creşte cota jucătorilor. Se întâmplă şi în cazul nostru legat de unii jucători. Şi care transmit sau se folosesc de mass-media în a spune că există cluburi interesate de anumiţi jucători”, a declarat Cristian Balaj, conform iamsport.ro.

Adrian Mutu: ”Nu neg, dar nici nu confirm”

Adrian Mutu se poziţionează undeva ”la mijloc”, dar nu exclude vehement posibilitatea unui transfer al lui Alexandru Albu la CFR Cluj.

Nu e corect. Sursa de unde a venit şi probabil cineva vrea să forţeze mâna cuiva, dar n-o să comentez. Nu neg, dar nici nu confirm.

V-am spus, prefer să vorbesc de săptămâna viitoare. Eu n-am nicio treabă personal cu acest lucru. Sunt trei părţi implicate: jucătorul şi cele două cluburi. În rest, eu n-am treabă despre acest lucru. ”, a declarat şi Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: alexandru albucristi balajadrian mutu 

viewscnt
Articole similare