Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Băluţă a rămas impresionat de Gigi Becali după aproape două săptămâni petrecute la FCSB: ”E un om bun, sufletist”

Alexandru Băluţă a rămas impresionat de Gigi Becali după aproape două săptămâni petrecute la FCSB: ”E un om bun, sufletist”

FCSB

Comentarii

Alexandru Băluţă (29 de ani) a semnat în această vară cu FCSB, după trei ani petrecuţi în Ungaria, la Akademia Puskas.

Mijlocaşul ofensiv a fost prezentat oficial la FCSB, iar în această săptămână a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Olanda.  Fotbalistul a preferat să meargă la FCSB, în detrimentul Craiovei, fosta sa echipă.

Dăcă cu Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a întrerupt orice legătură, cu Gigi Becali, Băluţă a discutat şi a ajuns la o anumită concluzie: ”E un om bun”.

Alexandru Băluţă, despre Gigi Becali după aproape două săptămâni petrecute la FCSB: ”E un om bun, sufletist”

Băluţă a semnat un contract valabil trei sezoane cu FCSB, după ce Gigi Becali i-a dat la semnătură 100.000 de euro şi i-a oferit un salariu lunar în valoare de 20.000 de euro.

Întrebat ce părere are despre actualul său patron, fotbalistul a avut doar cuvinte de laudă şi a evidenţiat principalele calităţi ale afaceristului din Pipera.

"Am discutat foarte puţin (n.r. cu Gigi Becali). Nu îmi place să vorbesc direct cu patronii, în general. Pentru mine, cel mai important a fost să se rezolve, să ajungem la o variantă ca eu să mă decid. Cred că e un om bun, sufletist, care dă tot pentru echipă şi a ajutat foarte mult echipa în toţi anii”, a spus Băluţă, potrivit Sport.ro.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Băluţă, conform Transfermarkt.com

Lotul FCSB-ului la reunire:

Portari: Andrei Vlad, Alexandru Maxim

Fundaşi: Valentin Creţu, Ovidiu Popescu, Joyskim Dawa, Denis Haruţ, Luca Ciobanu, Matei Manolache, Ricardo Pădurariu

Mijlocaşi: Adrian Şut, George Gogescu, Alexandru Băluţă, David Popa, Eduard Radaslavescu, Mihai Toma, Andrei Cordea, Laurenţiu Vlăsceanu, Valentin Gheorghe, Matei Tănasă

Atacanţi: Andrea Compagno, Luca Ilie

Antrenor: Elias Charalambous (confirmat)

Veniri: Siyabonga Ngezana (Kaizer Chiefs), Alexandru Băluţă (Academia Puşkaş), Damjan Djokovic (Al Raed)

Reveniri: Valentin Gheorghe (Ümraniyespor), Ovidiu Perianu (Chindia), Alexandru Musi (Poli Iaşi), Ovidiu Horşia (U Cluj).

Plecări: Iulian Cristea (Rapid), Răzvan Oaidă (Rapid), Sorin Şerban (Poli Iaşi), Ovidiu Perianu (U Cluj), Billel Omrani (liber), Joonas Tamm (liber), Boban.

Afla mai multe despre: gigi becalialexandru băluţăfcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare