Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Chipciu a rămas fără cuvinte după eşecul cu Sepsi: ”Nu pot să-mi dau seama acum!”

Alexandru Chipciu a rămas fără cuvinte după eşecul cu Sepsi: ”Nu pot să-mi dau seama acum!”

U Cluj

Comentarii

Sepsi OSK a câştigat luni, pe Cluj Arena, în faţa formaţiei Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Partida a fost oprită timp de zece minute din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor clujeni.

În minutul 25 al meciului de pe Cluj Arena, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit jocul şi i-a trimis pe jucători la cabine din cauza unor scandări xenofobe ale suporterilor clujeni, dar şi a unor materiale pirotehnice aruncate pe teren.

Partida a fost întreruptă timp de zece minute. Golul oaspeţilor a fost înscris în minutul 53, când Rondon a stabilit scorul final din pasa lui Aganovic. La finalul meciului, Alex Chipciu a oferit mai multe explicaţii. El nu îşi dă seama cum de echipa lui a pierdut. 

”Nu pot să-mi dau seama acum!”

”E greu să găseşti o explicaţie, suntem toţi dezamăgiţi. Nu pot să-mi dau seama acum, la cald. Iar mi s-a părut că am avut multe ocazii şi nu am dat gol. Nu ştiu ce se întâmplă. E clar că meci de meci avem aceleaşi probleme. Probabil soluţia ar fi să ne băgăm toţi pe 16 metri şi să ne rugăm să câştigăm cu 1-0.

Bine, mie nu-mi place fotbalul ăsta, dar în Liga 1 merge asta din ce văd. Ne asumăm şi noi, nu spunem că antrenorul e de vină. E frustrant când mă gândesc că suntem acum unde suntem şi avem doar două puncte. Mi se pare incredibil, să ai mereu ocazii şi să nu dai gol. Se adună presiune, avem nişte suporteri fabuloşi, păcat...”, a spus Alexandru Chipciu.

Afla mai multe despre: u cluj-sepsi-chipciu 

viewscnt
Articole similare