You are here:

Alexandru Cicâldău, la un pas să semneze! Giovanni Becali a spus numele echipei ce îl va transfera: ”Poţi să te afirmi”

Alexandru Cicâldău, la un pas să semneze! Giovanni Becali a spus numele echipei ce îl va transfera: ”Poţi să te afirmi”
Comentarii

Alexandru Cicâldău (27 de ani) este la un pas să plece de la Galatasaray, echipă ce a plătit 6.500.000 de euro Universităţii Craiova în 2021 în schimbul transferului său.

După împrumutul la Konyaspor, Alex Cicâldău a revenit la Galatasaray, însă românul are şanse minime să continue în tricoul ”Cim Bom”.

În ultimele luni, presa din Turcia a anunţat că fostul mijlocaş al Craiovei a putea rămâne în Turcia, sub formă de împrumut la Eyupspor, echipă nou-promovată în prima ligă, însă negocierile nu s-au concretizat.

Alex Cicâldău pleacă de la Galatasaray, dar va juca în Belgia

Acum, Cicâldău are şanse foarte mari de a schimba campionatul şi poate prinde un transfer în Europa, în Belgia, la Westerlo. ”De Kemphanen” l-a ofertat deja pe român, iar şansele ca mutarea să se realizeze sunt mari, după spusele lui Giovanni Becali.

„Westerlo este o echipă care e prima în clasament. După două meciuri, are 6 puncte. Anul trecut s-a clasat pe locurile 8-10. E o echipă de mijlocul clasamentului din prima ligă a Belgiei, dar o echipă la care poţi să te afirmi, o echipă din mijlocul Europei”, a spus Giovanni Beclai, la Fanatik.

În sezonul trecut al campionatului Turciei, Cicâldău a bifat 31 de partide, a înscris un gol şi a oferit două pase decisive, pentru Konyaspor.

  • 3.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 27 de ani, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cicâldăugiovanni becali 

viewscnt
Articole similare