Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău, nepotrivit pentru Atletico Madrid. Ce echipă ar fi ideală pentru internaţionalul român: ”Ar fi bine pentru el să ajungă la un club care construieşte!”

Alexandru Cicâldău, nepotrivit pentru Atletico Madrid. Ce echipă ar fi ideală pentru internaţionalul român: ”Ar fi bine pentru el să ajungă la un club care construieşte!”

Stranieri

Comentarii

Alexandru Cicâldău ar putea prinde transferul carierei după doar un sezon petrecut în tricoul lui Galatasaray.

La meciul contra Barcelonei din Europa League, scor 0-0, fotbalistul român a fost monitorizat. Românul a intrat pe parcursul reprizei secunde, dar nu a reuşit să se evidenţieze. Scouterii celor de la Atletico Madrid au venit la meciul de pe Camp Nou pentru a vedea doi jucători de la Galatasaray: Akturkoglu şi Cicâldău.

Totuşi, există voci din fotbalul românesc care nu văd cu ochi buni o eventuală mutare lui Cicâldău la Atletico Madrid. Alexandru Borceanu consideră că fostului jucător de la Craiova i s-ar potri mai mult o echipă care are un stil de joc bazat pe construcţie. 

”Ar fi bine pentru el să ajungă la un club care construieşte!”

”În momentul în care o echipă mare face transferuri, încearcă să aducă jucători care să se potrivească modelului de joc. Atletico Madrid se apără foarte aproape de propria poartă, încearcă să contraatace. În sezonul ăsta construiesc ceva mai mult. Sunt aceste lucruri în abilităţile lui Cicâldău? Sau este un jucător de ultimă pasă, care şutează bine la poartă? El joacă mai bine când echipa e în posesie. 

E Atletico Madrid o echipă care menţine posesia sau o echipă care nu menţine posesia? Sigur, ar fi extraordinar pentru Cicâldău să ajungă la o echipă de acest calibru, dar ar fi ideal pentru el să ajungă la o echipă care construieşte. Poate Sevilla, poate Villarreal, ca să rămânem în aceeaşi zonă, nu propun eu nimic. Asta e opinia mea”, a spus Bourceanu, pentru Sport.ro. 

Galatasaray l-a transferat pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova, în 2021, pentru şase milioane de euro şi a jucat în 34 de partide, în care a marcat de cinci ori şi a pasat decisiv de două ori. Internaţionalul român mai are contract cu echipa din Istanbul până în 2026. 

Afla mai multe despre: cicâldău-atletico madrid-galtasaray 

viewscnt
Articole similare