Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău, promisiune mare pentru suporterii României + A fost impresionat de atmosfera din Giuleşti

Alexandru Cicâldău, promisiune mare pentru suporterii României + A fost impresionat de atmosfera din Giuleşti

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a câştigat meciul cu Finlanda, scor 1-0, după un gol marcat de Bancu.

Alexandru Cicâldău, promisiune mare pentru suporterii României + A fost impresionat de atmosfera din Giuleşti

România a câştigat disputa de pe teren propriu cu Finlanda, scor 1-0. 

Alexandru Cicâldău promite suporterilor că ”tricolorii” îşi vor da toată silinţa de a se revanşa după eşecul de la Podgorica.

  • România - Muntenegru, marţi, 14 iunie, de la ora 21:45, pe ”Giuleşti”

”Cred că a fost o victorie meritată şi o victorie care a venit la momentul potrivit. Ne mergea jocul foarte bine, ştiam că facem lucrurile bine şi ştiam că acel penalty n-o să conteze foarte mult. Se întâmplă oricum să rateze penalty. Nu contează cine execută, dacă rateză, trebuie după un penalty ratat, cum am făcut astăzi, să continuăm pe acelaşi stil de joc.

Am câştigat acest meci şi să spunem că avem un plus de încredere, dar să nu uităm că am luat doar 3 puncte şi avem un meci foarte greu marţi. Mă bucur foarte mult pentru el, merită asta (n.r. - despre golul lui Nicuşor Bancu). Pe Giuleşti fost o atmosferă incredibilă, ţin să le mulţumesc suporterilor pentru că au fost incredibili.

Ne-au susţinut, aveam nevoie pentru că eram într-un moment foarte greu, şi asta a fost foarte important pentru noi. Cu toţii cred că am fost criticaţi în aceste momente. Ok, am traversat o perioadă de două meciuri foarte grea, criticile sunt constructive, sunt bune, zic eu, şi aceasta a fost o victorie pentru toată lumea. Când joci cu un stadion plin şi te încurajează, câştigi şi totul e bine, e incredibil”, a declarat Alexandru Cicâldău la finalul partidei cu Finlanda, conform as.ro.

România - Finlanda 1-0

România a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 30.

Puşcaş a ratat în minutul 16 un penalty acordat pentru un fault în careu, după consultarea VAR.

În minutul 24, jocul a fost întrerupt pentru aproximativ două minute după ce pe teren au fost aruncate torţe.

ROMÂNIA: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 15. Burcă, 11. Bancu – 20. Olaru (5. Creţu, 68), 14. M. Marin, 8. Cicâldău (18. R. Marin, 69) – 22. Sorescu (13. Mihăilă, 79), 9. Puşcaş, 7. Oct. Popescu (4. Hanca, 54). Selecţioner: Edward Iordănescu

FINLANDA: 12. Joronen – 17. Alho (21. Soisalo, 68), 2. L. Väisänen (9. Källman, 80), 4. Ivanov, 3. O’Shaughnessy (19. Jensen, 15), 18. Uronen – 8. Lod, 6. Kamara, 11. Schüller-cpt. – 10. Pukki (16. Nissilä, 68), 20. Pohjanpalo. Selecţioner: Markku Kanerva

Tot în Grupa 3, Muntenegru a remizat acasă cu Bosnia, scor 1-1 (goluri Marusic ’77 / Menalo ’62).

În primele două etape, România a fost învinsă cu 2-0 de Muntenegru şi cu 1-0 de Bosnia-Herţegovina. Tricolorii au disputat în deplasare ambele meciuri.

Pentru România urmează, marţi, partida de acasă cu Muntenegru, care se va duspita de la ora 21:45, pe stadionul Giuleşti. În aceeaşi etapă, Bosnia va întâlni Finlanda.

Clasamentul grupei: 1. Bosnia – 5 puncte, 2. Finlanda – 4 puncte, 3. Muntenegru – 4 puncte, 4. România – 3 puncte.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaunaţională româniei 

viewscnt
Articole similare