Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Creţu, după victoria cu Sepsi: „Am avut nişte discuţii între noi! Sper că lucrurile s-au rezolvat la Universitatea Craiova”

Alexandru Creţu, după victoria cu Sepsi: „Am avut nişte discuţii între noi! Sper că lucrurile s-au rezolvat la Universitatea Craiova”
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus pe terenul celor de la Sepsi, scor 3-1, în Superliga României.

Reacţia lui Alexandru Creţu după victoria cu Sepsi

După meci, Alex Creţu a tras concluziile şi a oferit câteva dedesubturi. Fotbalistul oltenilor a recunoscut că au existat anumite discuţii între jucători pentru a reuşi să redreseaze situaţia de la echipă.

„Vreau să îmi felicit echipa, pe toată lumea, ne-am pregătit exemplar. După înfrângerea cu FCSB, am avut nişte discuţii între noi. Sper că lucrurile s-au rezolvat. E important că am luat cele 3 puncte şi am pus osul la treabă. Cred că erau necesare aceste discuţii, sunt lucruri care se discută în interiorul grupului nostru şi sper că de aici să fie un nou început.

La fel ca în fiecare meci, primim gol pe greşelile noastre. Cadouri făcute de noi, goluri luate uşor. Am reuşit să întoarcem scorul. Ştim cu toţii că aici la Sepsi nu este un teren uşor. Sepsi e o echipă bună, dar în seara asta am meritat victoria.

Îmi doresc ca şi mâine la antrenament să arătăm cum am arătat săptămâna asta. Am avut timp să-mi pregătesc şutul şi mă bucur că am înscris. Mă bucur că am luat cele 3 puncte, aveam mare nevoie, e ca o gură mare de oxigen pentru noi”, a declarat Alexandru Creţu la finalul meciului dintre Sepsi şi Universitatea Craiova, câştigat de olteni cu scorul de 3-1.

Afla mai multe despre: alexandru cretuuniversitatea craiovasepsi 

viewscnt
Articole similare