Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Dedu: "Dacă există voinţă, în trei ani se pot construi săli de handbal în fiecare reşedinţă de judeţ"

Alexandru Dedu: "Dacă există voinţă, în trei ani se pot construi săli de handbal în fiecare reşedinţă de judeţ"

Handbal

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat la Ambasada Franţei, unde a primit o diplomă pentru promovarea sportului, că în trei ani se pot construi săli de handbal precum cea de la Cluj Napoca în toate reşedinţele de judeţ.

“Campionatul Mondial din Franţa este impecabil. Din experienţa mea cred că este cel mai bine organizat şi cu răspuns la public, la media. Cel mai bun, săli pline, atmosferă nemaipomenită. E multă muncă în spate, un eveniment cu totul şi cu totul special. Am şi o favorită, dar nu o spun.

Mă aşteptam la surprize, care mie îmi dau speranţe. Dacă există voinţă, în trei ani, fiecare reşedinţă de judeţ poate avea aşa ceva (n.r. – săli precum în Franţa, la Campionatul Mondial).

Unde vreau eu să atrag atenţia este infrastructura din Cluj. Toate industriile conexe sportului au explodat în Cluj. În Cluj se trăieşte foarte bine pentru că există infrastructură şi noi când mergem acolo mişcăm mase mari de oameni şi cred că poate fi un exemplu pentru multe comunităţi”, a afirmat Dedu.

viewscnt
Articole similare