Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Dedu, pus la zid de legendele handbalului românesc: "E un dezastru". Nici Xavi Pascual n-a scăpat: "Uitaţi unde am ajuns"

Alexandru Dedu, pus la zid de legendele handbalului românesc: "E un dezastru". Nici Xavi Pascual n-a scăpat: "Uitaţi unde am ajuns"

Handbal

Comentarii

Legendele handbalului românesc vor schimbarea lui Alexandru Dedu din funcţia de preşedinte al FRF. Alegerile vor avea loc pe 28 aprilie

Cristian Gaţu, Ştefan Birtalan şi Vasile Stângă sunt doar câteva dintre legendele handbalului care vor să readucă acest sport pe culmile gloriei. Campionii mondiali ai României au solicitat prezenţa la Adunarea Generală de Alegeri, care va avea loc pe 28 aprilie. Scopul este comun: înlocuirea din funcţia de preşedinte a lui Alexandru Dedu, care conduce FRH din 2014.

"Totul este un dezastru la federaţie. S-au cheltuit foarte mulţi bani şi nu s-a văzut nimic. Am căzut rău de tot în ierarhia handbalului european şi mondial, nu s-a făcut nimic pentru handbal. Dacă va continua în halul ăsta, ieşim de pe harta handbalului" , a declarat Vasile Stângă.

"Mă surprinde ca noi trebuie sa cerem voie sa fim prezenti la AG ale federaţiei, in sensul în care noi suntem membri de onoare. Poate un sfat si de la bătrâni ar fi bun pentru cei care vor sa conduca FRH" , a spus Ştefan Birtalan.

În 1974, naţionala masculină de handbal a României intra în Cartea Recordurilor. Era prima echipă din lume care câştiga de patru ori Campionatul Mondial. În prezent, tricolorii nu s-au mai calificat la această competiţie din 2011. La European nu au mai ajuns din 1996. Nici Xavi Pascual nu a putut să califice naţionala. 

"Pascual a venit tot pe relaţia lui Dedu. A crezut că face minuni în handbalul românesc, dar văd că face experimente la echipa naţională. Uitaţi unde am ajuns. Singura noutate adusă de el a fost să jucăm şapte contre şase, dar nici pe asta nu ştim să o jucăm" , a mai spus Vasile Stângă.

Afla mai multe despre: alexandru dedu 

viewscnt
Articole similare