Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Ioniţă, dezamăgit după ce Rapid a pierdut la limită în faţa CFR-ului! ”Deja devine o problemă. Nu pot să îmi explic de ce am luat atât de uşor acel gol!”

Alexandru Ioniţă, dezamăgit după ce Rapid a pierdut la limită în faţa CFR-ului! ”Deja devine o problemă. Nu pot să îmi explic de ce am luat atât de uşor acel gol!”

Rapid

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

CFR nu mai are evoluţii la fel de convingătoare ca în sezoanele trecute, dar reuşeşte să menţină distanţa de 8 puncte faţă de principala urmăritoare, FCSB. Rapid avea planuri mari şi dorea să obţină calificarea în play-off, dar şansele de a îndeplini acest obiectiv s-au diminuat după ultimele rezultate. 

La finalul meciului, Alexandru Ioniţă, jucătorul Rapidului, a fost dezamăgit şi a spus că la Rapid a devenit o problemă obţinerea victoriei. El nu şi-a putut explica cum echipa lui a încasat golul care a făcut diferenţa de tabelă. 

”Deja devine o problemă. Nu pot să îmi explic de ce am luat atât de uşor acel gol!”

”În repriza a doua am şi reuşit să egalăm. Ne pare rău că am luat golul acela pe final. Ne pare rău că nu am marcat. Meritam măcar un punct în această seară. Au fost mai agresivi. Am avut destule ocazii în care puteam să marcăm noi golul de 2-1, dar nu pot să îmi explic de ce am luat atât de uşor acel gol.

Asta este. Sperăm să câştigăm meciul viitor. Tot aşteptăm asta de ce vreme. Nu am reuşit să câştigăm şi deja devine o problemă. Sper să reuşim următorul meci.

Nu acesta era obiectivul. Eu zic că meritam să fim în play-off, în ciuda ultimelor rezultate în care nu am câştigat. Numai din cauza noastră nu am intrat în play-off. Asta este viaţa. Noi ne dorim să câştigăm fiecare meci şi trebuie să jucăm de plăcere şi să fim cu capul sus. Cine nu şi-ar dori să fie la Rapid în acest moment.

Cred că majoritatea jucătorilor din România. Avem o galerie incredibilă şi le mulţumim foarte mult suporterilor”, a spus Alexandru Ioniţă, la finalul meciului. 

Clasament: 1. CFR Cluj - 67 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. FC Voluntari - 46, 4. FC Botoşani - 45, 5. CS Universitatea Craiova - 42 de puncte, 6. Farul - 42, 7. FC Argeş - 38, 8. Rapid - 36, 9. UTA - 34, 10. Sepsi - 33, 11. Chindia - 29, 12. CS Mioveni - 28, 13. FC U Craiova - 27, 14. Gaz Metan Mediaş - 22, 15. FC Dinamo - 16, 16. Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: rapid-cfr-ioniţă 

viewscnt
Articole similare