Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Işfan îşi face ”mea culpa”. I-a dat dreptate lui Marius Croitoru şi a recunoscut forma slabă în care se află: ”Sunt supărat pe mine”

Alexandru Işfan îşi face ”mea culpa”. I-a dat dreptate lui Marius Croitoru şi a recunoscut forma slabă în care se află: ”Sunt supărat pe mine”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a ajuns la borna de patru meciuri fără victorie în Superligă, după ce a fost învinsă de FC U Craiova, scor 1-0, în a 20-a etapă.

Alexandru Işfan îşi face ”mea culpa”. I-a dat dreptate lui Marius Croitoru şi a recunoscut forma slabă în care se află: ”Sunt supărat pe mine”

FC Argeş s-a prezentat lamentabil la meciul cu FC U Craiova, astfel că Marius Croitoru a fost învins de fosta sa echipă, scor 1-0, în urma golului marcat în repriza secundă de Chiţu.

În interviul de după jocul U Craiova 1948-FC Argeş, scor 1-0, Alexandru a recunoscut forma slabă în care se află. Cu puţin timp înaintea lui, antrenorul Marius Croitoru l-a criticat dur. 

”Sunt supărat pe mine. Nu mai am reuşite personale, nu am ajutat echipat în ultima perioadă. Poate pauza ne va prinde bine. Trebuie să ne reîncărcăm bateriile.

Sunt conştient. Am avut un start foarte bun, exploziv. Am avut reuşite personale, dar, în ultima perioadă, nu am mai marcat, nu m-am mai văzut în joc. Trebuie să muncesc în continuare. Nu cred că m-au destabilizat discuţiile. Când au fost discuţiile, am marcat. Uşor, uşor nu am mai fost vizibil în joc. Trebuie să fructific şansele pe care le am”, a afirmat Işfan după meci.

Tehnicianul piteştenilor a recunoscut că echipa sa nu merita niciun punct, l-a avertizat public pe Alexandru Işfan, cel mai valoros jucător al echipei, că are o problemă şi a anunţat că plănuieşte schimbări în iarnă.

Marius Croitoru, necruţător lui Alexandru Işfan

”E clar că evoluţia nu a fost una care să ne dea speranţe. Poate cu puţină şansă să fi scos un punct, dar cred că nu era meritat, la cum a arătat jocul nostru.

Atât timp cât nu ai ocazii, atât timp cât nu joci, nu poţi spera la mai mult. Deocamdată mai avem mult de muncă, aşteptăm să treacă ultimul meci, să putem trage linie şi să tragem concluziile pertinente după tot ce s-a întâmplat în această perioadă. Până la urmă, ăsta e fotbalul, aşteaptă greşeala şi, când o faci, eşti pedepsit. Atât timp cât 'winger-ii', atacanţii nu produc nimic, e clar că lucrurile nu sunt ok.

(n.r. ce se întâmplă cu Işfan?) Problema este la el. Dacă din etapa a şaptea nu mai marcheazăm, problema e la el. Nu e de ajuns în viaţă doar să întrebe lumea de tine. Nu e de ajuns. Păcat că sunt mulţi jucători tineri care s-au ratat din cauza acestui fapt. A întrebat, s-a scris, s-a vorbit şi mi-am atins potenţialul maxim şi gata, pentru mine e de ajuns.

Fiecare cu dorinţele lui, cu ceea ce îşi propune de la viaţă. Dacă el consideră că ăsta e maximul pentru el, din păcate e drumul greşit. Un băiat tânăr, cu calitate, ceva s-a întâmplat din momentul în care televiziunile, ziarele au început să scrie despre el. Din păcate, ar trebui să îşi dea un 'restart' şi zic că această pauză, care va veni în iarnă, să îi limpzească gândurile”, a declarat Croitoru.

Afla mai multe despre: alexandru isfan 

viewscnt
Articole similare