Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim a fost selectat în echipa sezonului din Turcia, alături de starul Mario Balotelli! Cum arată cel mai bun 11 din Super Lig

Alexandru Maxim a fost selectat în echipa sezonului din Turcia, alături de starul Mario Balotelli! Cum arată cel mai bun 11 din Super Lig

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim a fost selectat în echipa sezonului din Turcia, după ce a avut din nou evoluţii bune în campionatul intern.

Alexandru Maxim a fost adus la Gaziantep de către Mariuş Şumudică în 2020, iar românul a înscris 28 de goluri, în 90 de partide. Fostul jucăttor de la Pandurii a fost singurul fotbalist din lotul echipei sale care a fost selectat în echipa sezonului din campionatul Turciei. 

Mijlocaşul român a fost pus lângă starul Mario Baloteli, fost fotbalist la Inter Milano şi Manchester City. Atacantul italian evoluează pentru Adana Demirspor, iar recent a marcat 5 goluri în victoria cu 7-0, contra celor de la Goztepe. Una dintre cele 5 reuşite a fost din rabona.

Cel mai bun 11 din Turcia

Portar: Uğurcan Çakır (26); 

Fundaşi: Guilherme (32), Samet Akaydin (26), Abdülkerim Bardakcı (27);

Mijlocaşi: Nwakaeme (33), Alexandru Maxim (31), Emre Akbaba (29), Rachid Ghezzal (30), Edin Višća (32);

Atacanţi: Umut Bozok (25), Mario Balotelli (31). 

În Turcia mai evoluează Cicâldău şi Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Alin Toşca şi Alexandru Maxim la Gaziantep. Silviu Lung JR este portarul titular Kayserispor.

Afla mai multe despre: stranieri-alexandru maxim-super lig 

viewscnt
Articole similare