Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim are planurile făcute pentru meciul cu Austria: ”Nu putem să stăm să ne plângem de milă prea mult!” VIDEO

Alexandru Maxim are planurile făcute pentru meciul cu Austria: ”Nu putem să stăm să ne plângem de milă prea mult!” VIDEO
Comentarii

Decarul României, Alexandru Maxim, ştie ce trebuie să facă naţionala pentru a obţine o victorie mare în Austria, în ciuda remizei de pe teren propriu, 1-1, în faţa Irlandei de Nord.

Maxim consideră că este necesară o analiză a tot ce s-a întâmplat bun în meciul cu Irlanda de Nord şi a greşelilor comise.

”Cred că nouă, în momentul de faţă, nu ne rămâne decât să analizăm lucrurile pe care le-am făcut bine. Să continuăm să facem lucrurile bune din această partidă, dar în acelaşi timp să analizăm lucrurile care nu ne-au ieşit aşa cum ne-am aşteptat. Iar meciul următor să evoluăm mult mai bine şi să facem o partidă mult mai bună. Nu ne rămâne decât să ne pregătim pentru următorul meci, nu putem să stăm să ne gândim la ce s-a întâmplat în seara asta, că nu avem decât 2-3 zile până la următorul meci, şi să mergem în Austria cu gândul la victorie.”, a declarat decarul României, Alexandru Maxim.

Mijlocaşul ofensiv apreciază că România şi-a dominat adversara, dar a avut ghinion când a încasat golul egalizator la o ”neatenţie” în defensivă.

”Cred că a fost o formulă ofensivă. Din punctul meu de vedere, ca jucător ofensiv, ca jucător căruia îi place balonul, m-am simţit bine. Cred că din punct de vedere al posesiei i-am dominat. Nu am simţit în niciun moment că ne pot crea probleme, mai ales după ce au avut un om eliminat. Însă din păcate a fost acea neatenţie. Cred că trebuie să fim mai atenţi câteodată, să facem şi jocul acesta murdar, chiar dacă avem un om în plus. Însă nu putem să stăm să ne plângem de milă prea mult. Trebuie să ne gândim la următorul meci şi să încercăm să luăm puncte în Austria.

Meciul care contează acum e cel de luni. Mai avem până la meciul cu Islanda se pot întâmpla multe. În mintea noastră acum nu este decât meciul din Austria.”, a mai spus Maxim.

Maxim a ţinut să îi răspundă lui Ciprian Marica pentru criticile aduse naţionalei la finalul partidei.

”La televizor probabil că fotbalul e mult mai simplu. Nu cred că ar trebui să ne concentrăm prea mult pe afirmaţii de genul acesta. Cred că avem nevoie ca toată lumea din jurul echipei naţioanale, atât noi, cât şi cei care doresc binele echipei naţionale să vorbească pozitiv, să ajute echipa naţională, pentru că avem jucători tineri, care vin de la sub 21, care au nevoie de aceste lucruri pozitive. Câteodată să lăsăm ironiile astea, pentru că nu cred că ne ajută cu nimic.”, i-a transmis Maxim lui Marica.

Afla mai multe despre: alex maximromaniaaustria 

viewscnt
Articole similare