Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim nu regretă că a plecat din Bundesliga: "Aveam nevoie de o altă provocare"

Alexandru Maxim nu regretă că a plecat din Bundesliga: "Aveam nevoie de o altă provocare"
Comentarii

Alexandru Maxim (30 de ani) a plecat definitiv din Germania după ce a semnat în această vară cu Gaziantep Gazişehir, echipa antrenată de Marius Şumudică. Internaţionalul român nu regretă faptul că nu va mai juca într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume.

Bundesliga oferă două semifinaliste de UEFA Champions League în acest sezon, însă Alexandru Maxim consideră de bun augur plecarea din campionatul german: "Nu am privit-o ca un pas înapoi, după 8 ani în Germania aveam nevoie de o altă provocare. Lucrurile nu au mers strălucit pentru mine acolo, nu vreau să revin la ce s-a întâmplat, însă pentru mine a fost de bun augur această schimbare".

Maxim a semnat un contract valabil până în 2022 cu Gaziantep, echipă la care a jucat în ultima parte a sezonului trecut şi la care deja s-a acomodat, fiind sprijinit şi de Marius Şumudică.

"Campionatul m-a ajutat să cresc în ultima perioadă, aveam nevoie de minute, de jocuri, alături de domnul Şumudică şi de întregul staff, cred că am făcut un sezon reuşit.  Aşteptările sunt şi mai mari şi toată lumea aşteaptă mai multe lucruri de la noi", a mai declarat fotbalistul. 

Şapte goluri şi două assist-uri a reuşit Maxim în 15 meciuri pentru Gaziantep. 

 

Afla mai multe despre: alexandru maximgaziantep 

viewscnt
Articole similare