Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Meszar le declară război ultraşilor arădeni: ”Să nu mai calce pe stadion!”

Alexandru Meszar le declară război ultraşilor arădeni: ”Să nu mai calce pe stadion!”

UTA

Comentarii

Dinamo şi UTA Arad au primit pedeapsa maximă din partea Comisiei de Disciplină după bătaia de la meciul direct.

Alexandru Meszar, în război cu ultraşi de la UTA Arad

Clubul UTA Arad anunţă că va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a FRF, prin care arădenii urmează să joace patru meciuri fără spectatori. UTA consideră că asociaţia SCU (Suporter Club UTA) are legătură cu acest caz, după ce ”fraţii de la CSA Steaua au fost chemaţi la luptă, punându-li-se la dispoziţie biletele gratuit(!), anticipându-se astfel, incidentele inevitabile dintre cele două grupări”.

UTA Arad a anunţat că va face apel la decizia Comisiei de Disciplină.

 Alexandru Meszar, oficialul arădenilor, a mărturisit că este foarte supărat pentru deciziile luate împotriva clubului său.

„Vom face apel la această decizie, dar vreau să clarific unele lucruri. Ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti în sectorul galeriei noastre a fost opera a 30-40 de indivizi îmbrăcaţi în negru, dar şi a suporterilor primiţi în sectorul nostru de la CSA Steaua.

Vezi Doamne, cei în negru de la noi sunt înfrăţiţi cu cei de la CSA Steaua. Ei au intrat legal acolo, primind bilete de la acei indivizi îmbrăcaţi în negru de la noi, iar clubul oaspete este răspunzător.

Dar, aceia nu au ce să mai caute pe stadioane, iar noi vom avea de acum toleranţă zero pentru astfel de indivizi. Sperăm că autorităţile vor face toate demersurile ca acei oameni să nu mai calce pe stadioane. Trebuie să se ia măsuri aspre pentru asemnea indivizi. Nu suntem de acord cu astfel de manifestări”, a răbufnit oficialul de la UTA pentru Pro Sport.

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Dinamo a fost "alungată" din Bucureşti: "Şi noi am studiat varianta asta" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: alexandru meszaruta araddinamo 

viewscnt
Articole similare