Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Mitriţă, principala armă a lui Marius Şumudică: ”Va fi cel mai bun jucător din campionat!”

Alexandru Mitriţă, principala armă a lui Marius Şumudică: ”Va fi cel mai bun jucător din campionat!”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică este pus pe treabă la noua lui echipă.

Marius Şumudică (54 de ani) nu a stat mult pe bară după despărţirea de Al Shabab. La câteva zile după ce i-a fost oficializată plecarea de la fosta echipă, tehnicianul român a fost prezentat de noua formaţie, Al Raed, într-un stil aparte.

Marius Şumudică a semnat cu cea de a patra echipă din ultimul an, după ce a fost prezentat oficial de Al Raed drept noul antrenor al echipei. ”Şumi” nu a stat mult pe gânduri şi s-a înţeles deja cu doi internaţionali români. 

Silviu Lung jr. şi Alexandru Mitriţă sunt transferurile pe care Şumudică le-a reuşit la Al Raed, iar antrenorul are mare încredere în Alexandru Mitriţă, despre care spune că va fi cel mai bun jucător din campionat. 

”Va fi cel mai bun jucător din campionat!”

”O echipă care mi-a oferit tot, buget de transferuri şi un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. Eu am încredere în general cu jucătorii cu care am lucrat, în jucătorii români şi sunt ferm convins că şi Mitriţă va fi unul dintre cei mai buni jucători din campionat”, a declarat Marius Şumudică, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: şumudică arabia mitriţă 

viewscnt
Articole similare