You are here:

Alexandru Musi a marcat în derby-ul cu Dinamo şi a explodat la interviuri: "Vorbesc serios. E cea mai mare bucurie de când joc fotbal"

Alexandru Musi a marcat în derby-ul cu Dinamo şi a explodat la interviuri: "Vorbesc serios. E cea mai mare bucurie de când joc fotbal"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul cu Dinamo şi a urcat pe locul 5 în clasament. Bîrligea şi Musi au marcat golurile victoriei pentru campioana României.

"E cea mai mare bucurie de când am început cariera de fotbalist. Să marchez pe un stadion plin, într-un derby, vorbesc serios. Am trăit cea mai mare bucurie de când joc fotbal" , a spus Alexandru Musi.

Dinamo - FCSB 0-2

FCSB a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 2-0, pe Dinamo Bucureşti, în etapa a 13-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, în faţa a 40.000 de spectatori, dinamoviştii au cerut penalty în minutul 23, după un duel între Raul Opruţ şi David Miculescu, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic. După doar trei minute, FCSB a deschis scorul. Alexandru Băluţă a centrat, Golubovic a respins, Olaru a retrimis cu capul în centrul careului, de unde Bîrligea a reluat spectaculos şi a marcat.

Partea secundă a fost lipsită de faze de poartă, iar golul a venit abia în minutul 90+3, când a înscris Alexandru Musi. Jucătorii lui Charalambous s-au impus cu 2-0 şi, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare