Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici, revoltat de invazia lui Putin din Ucraina. Cum l-a ironizat pe liderul Rusiei: "Am ramas tot cu să ocupăm peştera vecină"

Alexandru Pelici, revoltat de invazia lui Putin din Ucraina. Cum l-a ironizat pe liderul Rusiei: "Am ramas tot cu să ocupăm peştera vecină"

CS Mioveni

Comentarii

Antrenorul lui CS Mioveni, Alexandru Pelici, a oferit o primă reacţie după înfrângerea cu Universitatea Craiova şi a recunoscut că e afectat de războiul din Ucraina.

Cum l-a ironizat Alexandru Pelici pe Vladimir Putin după CS Mioveni - Universitatea Craiova 0-3

Antrenorul nou-promovatei consideră că Universitatea Craiova a fost avantajată de arbitraj şi a subliniat că obiectivul e îndepărtarea de locurile retrogradabile. 

"Victoria Craiovei este meritată, s-a dovedit echipa mai experimentată, mai bună, îi felicit pentru victorie, dar nu trebuie să uităm că două goluri sunt din ofsaid şi am avut un penalty clar. Craiova a fost mai bună şi cred că ar fi câştigat şi fără aceste greşeli de arbitrtaj. Nu renunţăm la ideea de a încerca să ne salvăm de pe locul 12, dar în acelaşi timp simţim şi ameninţarea din spate", a declarat Alexandru Pelici despre înfrângerea suferită în faţa oltenilor. 

Pelici a fost cu ochii pe invazia Rusiei din Ucraina şi a vorbit despre Vladimir Putin, la ordinul căruia a fost pornit conflictul armat. 

"Trebuie să fim uniţi pentru aşa ceva, pentru că asta e o adevărată dramă ce se întâmplă cu oamenii de acolo, iar fotbalul trece în plan secund când se întâmplă asemenea lucruri. Am văzut imagini cu tati separaţi de copii şi familii şi sunt lucruri foarte dureroase.

Am evoluat ca tehnologie, dar nu am evoluat ca specie. Am rămas tot cu să ocupăm peştera vecină. Da-i omului puterea că să îi vezi caracterul", a mai spus Alexandru Pelici. 

Universitatea Craiova a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), pe CS Mioveni, în etapa a XXIX-a a Ligii 1.
 
Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 70 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. FC Voluntari - 47, 5. FC Botoşani - 46, 6. Farul - 45, 7. FC Argeş - 42, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 37, 10. Sepsi - 36, 11. FC U Craiova – 33, 12. Chindia - 32,  13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 14.

Afla mai multe despre: alexandru pelicivladimir putincs mioveni universitatea craiova 0-3razboi ucraina rusia 

viewscnt
Articole similare