Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alhassan, criticat după ce şi-a luat gândul de la Hermannstadt şi a cerut vacanţă: ”Lipsă de respect! Nu îmi plac aceste şmecherii”

Alhassan, criticat după ce şi-a luat gândul de la Hermannstadt şi a cerut vacanţă: ”Lipsă de respect! Nu îmi plac aceste şmecherii”

Hermannstadt​

Comentarii

Mijlocaşul Baba Alhassan (23 de ani) a cerut să plece în vacanţă chiar înaintea meciului pe care Hermannstadt îl joacă împotriva FCSB-ului.

Alhassan, pus la zid de Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan

Baba Alhassan (23 de ani), mijlocaşul lui FC Hermannstadt, a semnat deja cu FCSB şi se va alătura vicecampioanei în ianuarie. Având în vedere acest aspect, jucătorul a cerut vacanţă înainte de terminarea anului pentru că "nu îi mai stă capul" după transferul la vicecampioana României.

Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul său, Marius Măldărăşanu.

„Alhassan a venit, vrea vacanţă, se gândeşte la FCSB, a ieşit din calcule. E normal, este un jucător tânăr, îl înţeleg”, a explicat Marius Măldărăşanu.

Vestea nu i-a picat bine lui Florin Răducioiu. Fostul mare internaţional l-a criticat pe noul jucătot de la FCSB!

„Nu îmi plac aceste şmecherii contractuale. Mă gândeam acum ce să îţi răspund. De ce Baba Alhassan şi Phelipe nu trebuie să joace cu FCSB. Vă dau un exemplu. Acum două săptămâni, Joao Felix a bătut-o pe Atletico. De ce la noi se întâmplă asemenea lucruri?

Ce sunt astea? E o lipsă de respect faţă de club. Sunt foarte revoltat. Nu e normal dacă vrem un fotbal mai profesionist, mai modern. Şmecheriile astea nu îmi plac”, a răbufnit Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Nici Viorel Moldovan, fostul mare internaţional, nu a fost de acord cu cele întâmplate.

„Aceste transferuri trebuie să aibă loc după ce se încheie. Pot exista zvonuri, dar nu baţi palma, nu semnezi. Să îşi facă jucătorul treaba, şi după stăm la masă. La noi aşa se face. În loc să fii discret.

Jucătorul profesionist să şi facă treaba. Că aşa e normal. Asta e logica. Trebuie să ai o conduită. După asta, te duci la echipa ta. Dar dacă depinzi de acel club, trebuie să îţi faci treaba”, a adăugat Viorel Moldovan, potrivit aceleiaşi surse.

Afla mai multe despre: alhassanfcsbhermannstadt 

viewscnt
Articole similare