Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec îl distruge pe MM Stoica: "Vorbeşte mai mult decât trebuie! Acolo nu rămâne nimic în interiorul clubului, se află imediat"

Alibec îl distruge pe MM Stoica: "Vorbeşte mai mult decât trebuie! Acolo nu rămâne nimic în interiorul clubului, se află imediat"

FCSB

Comentarii

La două luni de la plecarea de la FCSB, Denis Alibec, vorbeşte despre perioada petrecută acolo şi ăl atacă dur pe Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei.

"Din câte am înţeles, el (n.r. Mihai Stoica) nu m-a vrut niciodată la Steaua. Nu ştiu dacă ăsta a fost motivul. Dar cât a stat mister Reghecampf s-a comportat frumos cu mine, nu am avut probleme. Probabil că s-a schimbat după cearta de la Ovidiu, când m-am întors către el. El i-a zis lui Budescu că eu nu-l vreau la Steaua. Înainte de a veni. Probabil pentru a băga râcă între noi. Nu ştiu de ce a făcut asta! Am auzit mai târziu chestia asta.
 
MM are obiceiul să dea indicaţii. Se vede şi la televizor. Pe teren nu-l auzi atât de mult, dar se observă la TV că vorbeşte mai mult decât trebuie de pe bancă. Certuri multe n-au fost. El (n.r. Mihai Stoica) s-a dus imediat pe Facebook să scrie tot. La Steaua nu rămâne nimic în interiorul clubului. Orice se întâmplă se află imediat în presă", a declarat Alibec într-un interviu acordat GSP.
 
Scandalul dintre cei doi a început de la un meci al FCSB-ului cu Viitorul. Mihai Stoica i-a reproşat lui Alibec “tupeul nesimţit” pe care îl are, în timp ce atacantul l-a înfruntat, spunându-i că stilul de joc al echipei este unul care nu-i convine şi că rezultatele proaste vor continua în acest ritm. "MM a ţipat la Alibec şi i-a zis «Denis, vino la primire!», iar Alibec i-a răspuns «Lasă-mă! Ce, ştii tu mai mult fotbal ca mine!?» Atât a fost. După aceea şi-a cerut scuze Alibec. Nu e nicio problemă la echipă. Are dreptate Denis. El ştie mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist”, a declarat atunci Becali.

 

Afla mai multe despre: fcsbalibecstoicaproblemescandal 

viewscnt
Articole similare