You are here:

Alibec nu merge în Israel! Are şanse mari să joace în meciul cu Agricola Borcea din Liga 3

Alibec nu merge în Israel! Are şanse mari să joace în meciul cu Agricola Borcea din Liga 3

FCSB

Comentarii

Joi intră în scenă singura echipă românească din cupele europene. E clar că Alibec nu va face deplasarea în Israel, dar, dacă nu va fi iertat până vineri, atacantul ar putea ajunge să joace pentru echipa secundă a celor de la FCSB, în meciul cu Agricola Borcea.

De când a început sezonul, Alibec s-a dat în spectacol etapă de etapă. Dică s-a săturat şi îl trimite să se deblocheze în Liga a 3 a.

"Sunt de acord cu Dică când spune ca e foarte greu ca el să-l educe pe Alibec la vârsta asta. E şi căpitan de echipă şi trebuie să înţeleagă că nu ăsta e mesajul pe care poate să-l aibă către suporteri, către coechipieri sau către banca tehnică", spune Rădoi.

Pentru Alibec, greul abia acum începe. Exclus din lot pentru deplasarea din Israel, Alibec ar putea fi noul star din Liga a treia. Hagi nu e de acord. Merită o nouă şansă, spune cel care l-a luat împrumut de la Inter în 2012.

"Denis Alibec este un copil. Noi trebuie să avem grijă de ei, chiar dacă au o scăpare. Entuziasmul care ţi-l dă tinereţea te  poate duce în locuri greşite. E o bombană, e un Chupa Chups, dacă il dai, îl faci fericit. Trebuie să-l faci fericit pe teren. Nu a fost bun gestul său", a comentat şi Hagi.

 

Afla mai multe despre: denis alibeceujropa leagueproblemeliga 3cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare