Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Allegri, OUT? Ce a spus conducerea lui Juventus după eşecul cu Maccabi Haifa: ”Suntem complet în afara liniilor!”

Allegri, OUT? Ce a spus conducerea lui Juventus după eşecul cu Maccabi Haifa: ”Suntem complet în afara liniilor!”
Comentarii

Juventus Torino a pierdut împotriva lui Maccabi Haifa, scor 2-0, în etapa a patra a fazei grupelor UEFA Champions League, iar situaţia din campionat devine cu adevărat delicată!

Allegri, OUT? Ce a spus conducerea lui Juventus după eşecul cu Maccabi Haifa: ”Suntem complet în afara liniilor!”

Juventus a mai primit o lecţie usturătoare! ”Bătrâna Doamnă” a fost învinsă de Maccabi Haifa, scor 0-2, în etapa a patra a fazei grupelor UEFA Champions League.

Ultima dată când Maccabi Haifa obţinuse o victorie în grupele UCL se întâmpla în 2002, un 3-0 în faţa lui Manchester United. 

Preşedintele ”Bătrânei Doamne”, Andrea Agnelli, a ieşit public şi a vorbit despre viitorul lui Allegri după această nouă înfrângere.

Agnelli a lăsat de înţeles că tot Allegri va rămâne pe banca lui Juventus, în ciuda acestei perioade nefaste. 

”Suntem complet în afara liniilor. Nu există responsabilităţi individuale, nu poate fi vina managerului dacă nu reuşim să câştigăm un duel. Juve a tras întotdeauna concluziile la sfârşitul anului. Dacă vrem să punem un orizont de timp, acesta este sfârşitul sezonului.

Mi-e greu să mă gândesc la o schimbare de antrenor: antrenorul este Allegri şi va rămâne.

Clubul e format din 80-90 de oameni, care trebuie să aibă capacitatea de a forma un grup, de a-şi redescoperi identitatea şi de a pune din nou pe teren acele calităţi individuale şi colective pe care le are această echipă”, a spus Agnelli

Nici în campionat lucrurile nu stau mai bine! În acest moment, Juventus Torino este pe locul 8, cu 13 puncte. La şapte puncte distanţă de primele trei clasate Napoli, Atalanta şi AC Milan. 

Reacţia lui Allegri după o nouă înfrângere:

”Este dificil de explicat, trebuie să rămânem tăcuţi şi să muncim mult mai mult. Trebuie să ieşim din situaţia aceasta. Vom sta în cantonament până la următorul meci, este o datorie faţă de club, faţă de noi înşine.

Este nevoie să jucăm mai mult ca o echipă. Agnelli spune că trebuie să ne fie ruşine? Are perfectă dreptate, nu am avut atitudine. E o perioadă dificilă, însă îmi plac provocările şi trebuie să avem curaj. Nu, nu m-am gândit niciodată la demisie”, a declarat Allegri, potrivit gianlucadimarzio.com.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare