Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alphonso Davies a fost diagnosticat cu probleme cardiace! ”Am detectat semne de miocardită uşoară la el!”

Alphonso Davies a fost diagnosticat cu probleme cardiace! ”Am detectat semne de miocardită uşoară la el!”

Bayern Munchen

Comentarii

Jucătorul canadian al echipei Bayern Munchen, Alphonso Davies, va lipsi mai mult timp de pe teren după ce a făcut miocardită, o inflamaţie a inimii, informează marca.com.

Antrenorul Julian Nagelsmann a confirmat, vineri, că internaţionalul canadian de 21 de ani a încetat antrenamentele din cauza unei "inflamaţii uşoare". 

The Athletic a scris că Davies a fost supus unor controale medicale de rutină după ce s-a vindecat de COVID-19, la începutul lunii ianuarie, şi astfel a fost detectată noua problemă.

Miocardita poate fi fatală dacă nu este îngrijită şi monitorizată, în special în rândul sportivilor. Ca atare, Davies nu se va putea antrena câteva săptămâni.

”Am detectat semne de miocardită uşoară la el!”

”Deocamdată, a încetat să se antreneze, aşa că nu va fi disponibil pentru noi în următoarele săptămâni. În timpul controalelor efectuate de jucătorii care au avut COVID-19, am detectat semne de miocardită uşoară la el. Trebuie să se vindece şi asta, dar, fără îndoială, va dura ceva timp”, a detaliat Nagelsmann în conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu FC Koln, programat, sâmbătă, în deplasare.

Fundaşul stânga a jucat 23 de meciuri în toate competiţiile, în acest sezon, pentru Bayern.

Afla mai multe despre: bayern munchen-alphonso davies-bundesliga 

viewscnt
Articole similare