Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alphonso Davies aruncă săgeţi către Harry Maguire: ”Cum să-i spună 'căpitane' Cristiano Ronaldo lui Maguire?”

Alphonso Davies aruncă săgeţi către Harry Maguire:  ”Cum să-i spună 'căpitane' Cristiano Ronaldo lui Maguire?”
Comentarii

Fundaşul stânga canadian al lui Bayern Munchen, Alphonso Davies, a aruncat săgeţi către căpitanul lui United, fundaşul central Harry Maguire.

Davies consideră că Maguire nu merită banderola de căpitan la United şi portughezul Cristiano Ronalsdso ar merita să poarte banderola pe umăr. Maguire a fost transferat în 2019, de la Leicester, pentru o sumă record, dar după gafele făcute în ultimul timp, a devenit unul dintre jucătorii nepreferaţi ai fanilor lui United. 

”Cum să-i spună 'căpitane' Cristiano Ronaldo lui Maguire?”

”Vă puteţi imagina, vă puteţi imagina... Eşti Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile, poate cel mai bun al secolului 21. Iar căpitanul tău este Harry Maguire. Cum să-i spună “căpitane” Cristiano Ronaldo lui Maguire?

Ar trebui să primească banderola de căpitan Cristiano Ronaldo. Nu glumesc, Maguire, ar trebui să-i dai banderola lui Ronaldo. Nici nu ştiu ce poate să-i spună Harry Maguire lui Cristiano Ronaldo, fiind căpitan”, a declarat Alphonso Davies, citat de as.com.

Manchester United a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Everton, într-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului Angliei. Diavolii sunt pe locul 7 în clasament, în afara poziţiilor care asigură prezenţa în UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: united-maguire-ronaldo 

viewscnt
Articole similare