Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Altă categorie!". "Perechea" ideală pentru Vlad Chiricheş în apărarea FCSB? Jucătorul scos în evidenţă: "Calităţi ieşite din comun, munceşte mult" | EXCLUSIV

"Altă categorie!". "Perechea" ideală pentru Vlad Chiricheş în apărarea FCSB? Jucătorul scos în evidenţă: "Calităţi ieşite din comun, munceşte mult" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit în termeni foarte frumoşi despre Siyabonga Ngezana (26 de ani), dar şi despre Vlad Chiricheş, pe care îl consideră marele câştig al "roş-albaştrilor" în acest final de sezon, în care echipa are prima şansă la titlul de campioană.

Transferat de la Kaizer Chiefs pentru 600.000 de euro, Siyabonga Ngezana a reuşit să se impună în echipa de start a FCSB, deşi a avut nevoie de mai mult timp de acomodare. Mihai Stoica este convins că aducerea lui Ngezana din Africa de Sud a fost o mutare excelentă pentru echipă.

Chiricheş-Ngezana, cuplu ideal de fundaşi centrali la FCSB? Mihai Stoica e sigur: "Altă categorie"

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în vara lui 2023 de la Kaizer Chiefs. Fundaşul central din Africa de Sud s-a adaptat excelent la echipă şi la viaţa din România, iar Mihai Stoica l-a scos în evidenţă pentru prestaţiile pe care le-a avut până acum în tricoul "roş-albaştrilor".

De asemenea, Mihai Stoica a subliniat şi importanţa revenirii lui Vlad Chiricheş (34 de ani) în echipă, după ce s-a refăcut complet în urma accidentării pe care a suferit-o în august 2023.

"Ngezana a fost o achiziţie foarte reuşită, sper să termine campionatul aşa cum a jucat până acum. El a avut evoluţii remarcabile, e un jucător cu calităţi fizice ieşite din comun şi care munceşte mult, vrea să-şi îmbunătăţească prestaţiile, iar acum lângă Chiricheş e mai uşor de jucat.

Eu am spus că vom avea un câştig mare când revine Chiricheş, mulţi au fost reţinuţi şi ştiu cât de mult mişţo s-a făcut, cum am fost luat peste picior, dar Vlad Chiricheş e altă categorie de fotbalist. El a jucat contra ălora mari, una e să joci contra lui Ibrahimovic, Immobile, iar alta e să zici dacă ai fi şi tu acolo. Când un jucător semnează cu o echipă de Serie A şi i se dă banderola...", declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Siyabonga Ngezana în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vlad chirichessiyabonga ngezanafcsbfundasi centralisuperliga 

viewscnt
Articole similare