Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alte patru cazuri de Coronavirus la Sampdoria! Italienii au făcut anunţul: ce fotbalişti au fost infectaţi

Alte patru cazuri de Coronavirus la Sampdoria! Italienii au făcut anunţul: ce fotbalişti au fost infectaţi

Serie A

Comentarii

Sampdoria a anuţat oficial că încă patru fotbalişti ai clubului au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus, după ce, joi, Maonolo Gabbiadini (28 de ani), a fost infectat cu noul virus COVID-19. Clubul genovez a făcut anunţul prin intermediul unui comunicat oficial, preluat de toată presa internaţională.

Noi victime ale Coronavirusului printre fotbalişti. Clubul genovez Sampdoria a anunţat, vineri, că alţi patru jucători ai echipei au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus. Aceştia sunt Omar Colley, Albin Ekdal, Antonio La Gumina şi Morten Thorsby, conform anunţului.

Vestea vine la o zi după ce Sampdoria a anunţat că atacantul Manolo Gabbiadini a fost infectat cu noul virus COVID-19.

Gabbiadini şi Rugani

Manolo Gabbiadini a fost al doilea fotbalist din Serie A testat pozitiv cu Coronavirus! Miercuri, târziu în noapte, Juventus a dat un comunicat oficial în care anunţa că fotbalistul Daniele Rugani (25 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19. "Bătrâna Doamnă" şi-a băgat toţi jucătorii în autoizolare, după aflarea veştii că Rugani are Coronavirus. Fundaşul a participat la antrenamentul de miercuri dimineaţa şi a fost pe banca de rezerve la ultimul meci jucat de Juventus, pe teren propriu cu Inter (2-0).

Afla mai multe despre: sampdoriacoronavirus 

viewscnt
Articole similare