Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alţi doi lideri de galerie din Superligă au fost ridicaţi de mascaţi! Au fost aduşi la Bucureşti pentru audieri după ancheta de la Rapid

Alţi doi lideri de galerie din Superligă au fost ridicaţi de mascaţi! Au fost aduşi la Bucureşti pentru audieri după ancheta de la Rapid

Petrolul

Comentarii

Continuă ancheta de la Rapid, unde 16 suporteri giuleşteni au fost deja reţinuţi.

Încă doi lideri de galerie au fost „săltaţi” de mascaţi! Continuă nebunia în Superligă după ancheta de la Rapid

Toată nebunia s-a extins şi la nivelul galeriei de la Petrolul. Doi lideri ai ultraşilor prahoveni au fost şi ei ridicaţi de la locuinţele lor din Ploieşti şi aduşi la Bucureşti pentru audieri. Este vorba despre Bogdan Dinu, cunoscut sub numele de „Sponsorul”, dar şi despre Robert Burlacu, zis „Roby”.

Cei doi au devenit martori în ancheta care a zguduit fotbalului românesc. Ieri dimineaţă, Daniel Niculae, Liviu „Bocciu” Ungurean şi alţi membri ai galeriei giuleştene au fost audiaţi în dosarul legat de materiale pirotehnice.

Cei doi lideri din galeria „lupilor galbeni” au intrat în „speţă” în urma unor interceptări telefonice.  

„Niciunul n-a călcat însă pe bec în sensul acuzaţiilor din investigaţie. Au fost aduşi pentru a oferi eventuale indicii despre cei de la Rapid, cu care sunt în relaţii amicale”, au comentat surse din anchetă, potrivit sportpesurse.ro.

Totuşi, la domiciliile lor nu s-a găsit nimic în neregulă. Nu acelaşi lucru poate fi spus despre investigaţiile din casele rapidiştilor, acolo unde a fost găsit un întreg arsenal de arme şi muniţii.

După audieri, „Sponsorul” şi „Roby” au fost lăsaţi să plece acasă, având calitate de martori în dosar.

Acuzaţiile care i se aduc lui "Bocciu"

Printre cei reţinuţi se numără şi Liviu Ungurean, "Bocciu", care are o situaţie mai complicată, deoarece are legături strânse cu firma de pază a stadionului, nu cea care activează la meciurile oficiale.

"Începând cu luna septembrie 2023 Ungurean Georgian-Liviu zis "Bocciu", liderul galeriei echipei sportive Rapid Bucureşti, a iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat împreună cu alte 3 persoane, la care au aderat alţi 13 membri ai galeriei, în scopul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prevăzută de articolul 371 alin. (2) din Codul penal şi producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuate fără drept, faptă prev. şi ped. de art. 31 din Legea 126/1995, constând în aceea că la meciurile echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti a coordonat activitatea infracţională de deţinere, transport, introducere şi folosire a materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal în scopul distrugerii bunurilor şi a suprafeţei terenului de joc, prin aruncarea pe aceasta de articole pirotehnice", mai susţin sursele judiciare. 

Afla mai multe despre: petrolulgalerierapidaudieri 

viewscnt
Articole similare