You are here:

Alvaro Morata a trecut prin depresie! Dezvăluiri dure: ”Ai înăuntru o altă persoană, împotriva căreia trebuie să lupţi în fiecare zi”

Alvaro Morata a trecut prin depresie! Dezvăluiri dure: ”Ai înăuntru o altă persoană, împotriva căreia trebuie să lupţi în fiecare zi”
Comentarii

Atacantul spaniol Alvaro Morata, aflat în prezent la AC Milan, a dezvăluit că a suferit de depresie şi atacuri de panică în ultimul său sezon la echipa de fotbal Atletico Madrid, care i-au influenţat decizia de a părăsi Spania şi clubul madrilen.

Detalii mai puţin ştiute despre viaţa lui Alvaro Morata

Alvaro Morata (31 de ani) a devenit noul atacant al lui AC Milan, după plecarea de la Atletico Madrid.

Fotbalistul a declarat că şi-a dorit mult plecarea de la Madrid, având în vedere şi că a trecut prin momente grele care l-au afectat. 

Într-un interviu pentru „Herrera en COPE”, căpitanul Furiei Roja a dezvăluit că în ultimele luni a suferit de depresie!

”Când ai momente cu adevărat grele, depresie, atacuri de panică, nu contează ce muncă faci, ce situaţie ai în viaţă, ai înăuntru o altă persoană împotriva căreia trebuie să lupţi în fiecare zi şi în fiecare noapte. Pentru mine a fost cel mai bun lucru să părăsesc Spania, n-am mai suportat.

Am crezut că nu voi putea să-mi mai pun ghetele în picioare şi să intru pe un teren de fotbal. Dar hei, mulţumesc multor oameni, de la Simeone, Koke, Miguel Angel Gil la psihiatrul meu...

Suntem ceea ce vedem la televizor şi pe reţelele de socializare, însă de multe ori nu este real. Trebuie să afişezi o imagine pentru că e treaba ta. M-am simţit foarte rău, am explodat şi a venit un moment când nu mai puteam să-mi închid încălţările şi când o făceam fugeam acasă pentru că mi se îngusta gâtul şi privirea începea să mi se înceţoşeze.

Mă gândeam dacă voi putea juca din nou un meci. Nu ştiam ce se întâmplă cu mine, este foarte complicat şi delicat. Mi-a fost ruşine să fiu cu copiii mei, să ies... .

De fiecare dată când ieşeam cu ei aveam câte-un episod neplăcut, uneori fără răutate, cu suporteri, despre ceva ce se întâmplase în partidele anterioare. Şi, până la urmă, copiii nu au vrut să meargă la cumpărături şi nici să facă lucruri pe care le face un tată normal cu copiii lui.

A fost o vreme când diverşi fani mi-au spus atâtea lucruri în faţa lor încât mi-a fost ruşine să fiu cu ei. Făceau glume pentru a face pe cineva să râdă”, a spus Morata pentru Herrera en COPE.

  • Alvaro Morata a debutat la echipa naţionala a Spaniei în anul 2014.
  •  Morata a bifat 80 de selecţii pentru "Furia Roşie", în care a înscris 36 de goluri.

Afla mai multe despre: alvaro moratamilanatletico madrid 

viewscnt
Articole similare