Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am aflat ce vrea să facă Mihaela Buzărnescu cu banii pe care i-a câştigat la Roland Garros

Am aflat ce vrea să facă Mihaela Buzărnescu cu banii pe care i-a câştigat la Roland Garros

Sporturi

Comentarii

Mihaela Buzarnescu, numarul 32 WTA, a dat lovitura la Roland Garros, din toate punctele de vedere. A reusit sa se califice in optimile de finala ale prestigiosului turneu, calificare care I-a adus in contur suma de 222.000 de euro.

La acestia se adauga inca 38.000 de euro, castig din participarea la dublu in cadrul aceluiasi turneu. Cat se poate de transparenta in declaratii, Miki Buzarnescu a dezvaluit in exclusivitate pentru telekomsport.ro unde isi va investi acesti bani: ,,Mi-ar placea ca in timp sa mi deschid o scoala de tenis cu numele meu. Mi-as dori sa formez noi campioni”, a explicat Mihaela Buzarnescu.

Spre finalul sezonului ea se gandeste chiar si la o vacanta pe care sa si-o petreaca intr-un loc special: „Mi-ar placea sa vizitez Bora Bora. Este o destinatie turistica foarte frumoasa'', a adaugat ea. 

Rămâne cu actualul sponsor cel puţin până  la finalul anului

Mihaela Buzărnescu a vorbit pentru Telekom Sport şi despre situaţia sporsorului ei tehnic. Sportiva care s-a oprit în optimi la Roland Garros poarta un echipament produs de o firmă mai puţin cunoscută la nivel global, Sofibella, iar înţelegerea expiră abia la sfârşitul lui 2018. Abia atunci va lua în calcul bucureşteanca să schimbe firma de echipament, în cazul în care va primi o ofertă superioară.

Afla mai multe despre: mihaela buzarnescutenisroland garros 

viewscnt
Articole similare