You are here:

”Am auzit ce a spus patronul!”. Elias Charalambous, mesaj pentru Vlad Chiricheş după declaraţiile lui Becali

”Am auzit ce a spus patronul!”. Elias Charalambous, mesaj pentru Vlad Chiricheş după declaraţiile lui Becali

FCSB

Comentarii

Vineri, 30 august, Gigi Becali a anunţat că vrea să-i rezilieze contractul lui Chiricheş şi să-i ofere un post în cadrul clubului.

Elias Charalambous, despre Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş (34 de ani) se află în scădere de formă, iar Gigi Becali vrea să-i rezilieze contractul.

Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, a vorbit despre situaţia în care se află fundaşul central Vlad Chiricheş, ale cărui prestaţii l-au dezamăgit pe Gigi Becali.

Antrenorul a evidenţiat rolul semnificativ pe care îl joacă Chiricheş în vestiar, datorită personalităţii şi experienţei sale vaste.

"Am auzit ce a spus patronul. Ştiţi, Chiricheş e un nume imens în România. A făcut lucruri măreţe alături de club. Am mai spus-o, este foarte important în vestiar, prin personalitatea sa, prin cunoştinţele sale, experienţa.

Este un jucător pe care îl respect enorm. Nu am vorbit încă, dar Chiricheş este concentrat, şi singurul lucru pe care îl va face acum va fi să se pregătească pentru meciul de mâine", a declarat tehnicianul cipriot.

Gigi Becali, despre Vlad Chiricheş: "Lui Chiricheş o să îi propunem să închidem contractul"

După un start ezitant de sezon, Vlad Chiricheş a intrat în gura lui Gigi Becali şi a fost criticat chiar şi după ultimul meci din campionat, cel cu Hermannstadt, pierdut de roş-albaştrii cu 0-2.

”Lui Chiricheş o să îi propunem să îi dăm banii la zi, tot ce are de luat şi să închidăm contractul. I-am zis şi lui MM... ”Vorbeşte cu el, dacă vrea să rămână...”. Este respectul pentru el, să lucreze în club. Este prea om de caracter şi prea bun şi prea deştept, şi atunci să fie cu noi în staff”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: vlad chiricheşelias charalambousfcsb 

viewscnt
Articole similare