Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am avut discuţii. Aş fi mers în genunchi". Campionatul puternic din Europa în care Răzvan Lucescu şi-a negociat "transferul" | EXCLUSIV

"Am avut discuţii. Aş fi mers în genunchi". Campionatul puternic din Europa în care Răzvan Lucescu şi-a negociat "transferul" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În direct la Orange Sport, Răzvan Lucescu (55 de ani) a dezvăluit discuţii pe care le-a avut cu conducători din Italia, dar şi din alte ţări europene, în eventualitatea preluării unei echipe dintr-un campionat foarte bine cotat.

Campionul Greciei cu PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a spus că avut, într-un anumit moment al carierei, discuţii despre posibiltatea preluării unei echipe dintr-un campionat important al Europei. A dat exemplul Italiei, dar nu a fost doar cazul campionatului din "Cizmă".

Răzvan Lucescu dă cărţile pe faţă: "Ok, Italia. În care parte a clasamentului aş putea ajunge eu?"

Lucescu a dat cărţile pe faţă şi a spus că "e extraordinar de complicat" pentru un director sportiv din Italia sau dintr-un alt campionat puternic să aleagă un antrenor român. Presiunea de pe umerii săi ar fi mult prea mare, în cazul unui eşec.

"Am avut nişte discuţii cu conducători, şi din Italia, e extraordinar de complicat pentru un director sportiv din Italia sau de altundeva să pună un antrenor român. Dacă lucrurile nu merg bine se ajunge la schimbare, e presiune'Ai pus un antrenor român, ce greşeală, ce-i asta?'", a declarat Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Răzvan Lucescu, despre posibilitatea ajungerii în Serie A: "Mergeam în genunchi dacă mă întrebai acum 6-7 ani"

Odată cu experienţa acumulată şi cu titlurile câştigate în Grecia sau Arabia Saudită, Răzvan Lucescu se declară tot mai puţin tentat de ideea preluării unei echipe, din Italia spre exemplu, care să se lupte pentru evitarea retrogradării.

"Am să spun ceva. Ok, Italia, campionat extraordinar, deschidere în toată lumea, rămăi cu marketingul. Dar, pe de altă parte, unde? În care parte a clasamentului aş putea ajunge eu? Mai uşor de jos, asta înseamnă o luptă pentru evitarea retrogradării.

Dacă mă întrebai acum 6-7 ani, aş fi mers în genunchi. Dacă mă întrebi acum... Mi-am câştigat acest drept, de a alege", a declarat Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicnegocieriitaliaantrenoroferte 

viewscnt
Articole similare