Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am avut în faţa noastră campioni, dar am luptat şi noi” Căpitanul naţionalei e sincer: ”Am scăpat bine doar cu un gol primit”

”Am avut în faţa noastră campioni, dar am luptat şi noi” Căpitanul naţionalei e sincer: ”Am scăpat bine doar cu un gol primit”

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a declarat, duminică seară, că jucătorii români au făcut tot ce le-a stat în putere să scoată un rezultat bun cu Germania, în preliminariile CM-2022.

"Am avut de suferit împotriva unei echipe puternice. Am fi putut, cu puţină şansă, să scoatem un rezultat  bun. Am avut în faţa noastră campioni, dar am luptat şi noi. Sunt un grup  puternic, jucători extraordinari. Sunt obosit, am avut mult de alergat după atacanţii lor, dar am scăpat bine doar cu un gol  primit. Cu dăruirea din acest joc, clar câştigăm alte meciuri. Sperăm să terminăm grupa pe locul doi", a declarat Chiricheş la Pro TV.

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. A marcat Gnabry, în minutul 16. Clasamentul grupei după două etape este următorul: 1. Germania - 6 puncte, 2. Armenia - 6 puncte, 3. Macedonia de Nord - 3 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - niciun punct, 6. Liechtenstein - niciun punct.

În prima etapă, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, acasă, iar Germania a trecut, cu 3-0, tot pe teren propriu, de Islanda. Tot în prima etapă, Liechetnstein - Armenia, scor 0-1.

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare