Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am avut o discuţie şi acum o lună". Antrenorul care i-a spus "da" lui Iftime, sigur că poate salva Botoşaniul: "Am mare încredere" | EXCLUSIV

"Am avut o discuţie şi acum o lună". Antrenorul care i-a spus "da" lui Iftime, sigur că poate salva Botoşaniul: "Am mare încredere" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-o interviu exclusiv acordat Orange Sport, Bogdan Andone, antrenorul care s-a înhămat la o muncă extrem de grea, salvarea Botoşaniului de la retrogradare, este sigur că-şi poate îndeplini obiectivul. Fostul antrenor al FCSB a "dat din casă" despre oferta primită.

FC Botoşani a plecat la drum cu Bogdan Andone, antrenorul care a spus "da" ofertei lui Valeriu Iftime şi care va încerca să salveze echipa de la retrogradare. Tehnicianul a povestit cum a ajuns să accepte oferta FC Botoşaniului şi să revină în fotbalul românesc.

După ce l-a pus pe "hold" pe Iftime, Bogdan Andone a acceptat să antreneze la FC Botoşani: "Aşa a fost feelingul"

Bogdan Andone a dezvăluit, pentru Orange Sport, că a avut şi alte propuneri înainte de a accepta oferta Botoşaniului, motiv pentru care n-a acceptat din prima, deşi a fost căutat de Valeriu Iftime şi în urmă cu o lună şi jumătate.

"Am avut o discuţie şi acum o lună şi jumătate cu patronul, în acel moment aveam şi alte discuţii în Cipru, Grecia. Prima ligă, am crezut în momentul acela că nu e cazul său nu s-a potrivit situaţia să vin la Botoşani. Am discutat din nou în preajma sărbătorilor, am vorbit cu Mihai Roman, cu preşedintele clubului, cu patronul şi pur şi simplu ăla a fost feelingul, asta am simţit în momentul acela", a spus Bogdan Andone, la Orange Sport.

În ceea ce priveşte obiectivul, Bogdan Andone e sigur că FC Botoşani se va salva de la retrogradare: "A fost o decizie de moment, o decizie simplă şi clar obiectivul pe termen scurt e salvarea echipei de la retrogradare, pare o misiune dificilă, foarte dificilă, dar am mare încredere", a mai declarat Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: bogdan andonefc botosaniofertasuperliga 

viewscnt
Articole similare