Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am avut suspiciuni, le-a şters! Îmi cer iertare". Becali, plecăciuni în faţa lui Kovacs: "Şi-a dat doctoratul"

"Am avut suspiciuni, le-a şters! Îmi cer iertare". Becali, plecăciuni în faţa lui Kovacs: "Şi-a dat doctoratul"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali i-a cerut iertare lui Istvan Kovacs, arbitrul meciului CFR Cluj - FCSB 0-1, care a condus perfect partida din Gruia. Omul de afaceri din Pipera l-a lăudat pe Kovacs, despre care a spus că şi-a dat doctoratul în arbitraj şi că nu îl va mai critica niciodată.

"Am avut suspiciuni, le-a şters! Îmi cer iertare". Becali, plecăciuni în faţa lui Kovacs: "Şi-a dat doctoratul"

FCSB a învins pe CFR Cluj, scor 1-0 în Gruia, după un gol marcat de Octavian Popescu cu un şut deviat.

Echilibrul meciului s-a rupt în minutul 43, când Istvan Kovacs l-a eliminat corect pe Mateo Susic ca urmare a unei intrări extrem de dure asupra lui Darius Olaru - fotbalistul FCSB ajungând la spital încă din pauza patidei. Deşi decizia lui Kovacs l-a nemulţumit pe Dan Petrescu, aceasta a fost validată de Constantin Zotta, experul Orange Sport în arbitraj.

Una dintre vocile care-l criticau des pe Istvan Kovacs, Gigi Becali, şi-a cerut scuze în faţa arbitrului din Carei după prestaţia excelentă din Gruia. Becali l-a numit doctor în arbitraj pe Kovacs şi şi-a cerut iertare anunţând că "nu mai scot nicio vorbuliţă" în faţa sa.

„Prima dată, vreau să-mi cer iertare lui Kovacs. De 10-15 ani spun că e mare arbitru, dar acum vreau să-mi cer iertare. Am avut suspiciuni, a demonstrat că e şi corect. A şters toate suspiciunile. Era un meci esenţial pentru viitorul lui. Viitorul lui va fi strălucit. Eu nu mă refer la Mondiale, mă refer la viitorul lui în România. El a demonstrat aseară.

Toţi oamenii avem păcate. La un moment dat trebuie să scăpăm de haina veche. El aseară a şters toate păcatele pentru mine. Foarte demn, foarte corect, foarte vigilent, foarte profesionist. Trebuie să-l înţelegem şi pe Dan Petrescu. Antrenorii sunt subiectivi.

Orice ar face Kovacs, eu nu mai scot o vorbuliţă. A dat doctoratul în faţa mea. E doctor. Nu mai scot nicio vorbă în faţa lui. Presa a spus că cel mai bun de pe teren a fost Kovacs, a uitat de jucători. Ăia care sunt împotriva mea nu o să mai fie cu FCSB niciodată”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becaliistvan kovacscfr clujfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare