You are here:

”Am cerut o explicaţie” Comunicatul postat de Rapid, după ce suporterii giuleşteni au fost păcăliţi la finalul partidei cu CFR

”Am cerut o explicaţie” Comunicatul postat de Rapid, după ce suporterii giuleşteni au fost păcăliţi la finalul partidei cu CFR

Superliga

Comentarii

Rapid Bucureşit a postat un comunicat pe Facebook în care şi-a cerut scuze faţă de suporteri pentru neplările cauzate de STB la finalul partidei cu CFR.

Deşi s-a anunţat că autorităţile au decis prelungirea programului STB cu încă o oră după finalul partidei dintre Rapid şi CFR, acest lucru nu s-a întâmplat, iar fanii giuleşteni au aşteptat în zadar mijloacele de transport în comun pentru a se îndrepta spre case.

Rapid şi-a cerut scuze pentru acest inconvenient şi a anunţat că a cerut o explicaţie pentru a afla de ce s-a ajuns la această problemă.

”Dragi Rapidişti,

Suntem alături de toţi suporterii care, după meciul de aseară, au fost nevoiţi să aştepte degeaba mijloacele de transport în comun, deşi am fost asiguraţi că transportul în zona adiacentă Crângaşi – Giuleşti va fi prelungit cu o oră. 

Am cerut o explicaţie oficială Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti, instituţie care a aprobat prelungirea programului de transport în comun, şi aşteptăm mâine un răspuns, pentru a afla exact motivele pentru care suporterii noştri au fost puşi într-o asemenea situaţie neplăcută”, a notat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: superligarapidstb 

viewscnt
Articole similare