Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am crezut până la final”. Florin Pârvu, un antrenor fericit după ce Petrolul a reuşit remontada împotriva FCSB-ului

”Am crezut până la final”. Florin Pârvu, un antrenor fericit după ce Petrolul a reuşit remontada împotriva FCSB-ului

Petrolul

Comentarii

Echipa FCSB, liderul campionatului, a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

La Ploieşti, bucureştenii au deschis scorul repede, în minutul 2, când Djokovic a profitat de eroarea lui Jair şi l-a învins pe Zima cu un şut din careu. Sergiu Hanca a fost accidentat de Dawa şi a fost înlocuit, în minutul 31. Şi camerunezul a fost înlocuit, după câteva minute, probabil din teama de a nu primi un al doilea cartonaş galben.

FCSB şi-a majorat avantajul în minutul 49, prin Alexandru Băluţă, iar gazdele au reuşit să reducă din diferenţă prin lovitura liberă a lui Jair, din minutul 70. Târnovanu a scos de lângă bară la şutul lui Grozav, din minutul 72. Pe final, ploieştenii au căutat golul egalizator, pe care l-au marcat din penalti, în minutul 90+7, prin Grozav, cu mare noroc.

Florin Pârvu, antrenorul gazdelor, a vorbit despre remiza de azi şi şi-a felicitat jucătorii pentru remontada!

”Au toate condiţiile pentru a se abte cu şanse la campionat, dar noi azi am crezut până la final. Am crezut, am dat dovadă de motivaţie. Pe început de joc început de la 1-0 pentru FCSB. La golul lui Băluţă am dubii. 2-0, am schimbat şi noi din mers şi cei care au venit de pe bancă au venit cu un plus. Suntem bucuroşi că am reuşit să revenim, să egalăm, ne bucurăm pentru suporterii noştri care au crezut până la final.

Ei sunt câştigul nostru în această seară. Jair mă bucur pentru el şi poate oricând să facă diferenţa. El ştie că are încredere de la mine. Am avut o discuţie în vestiar cu grupul şi jucătorii care au intrat, au intrat foarte bine!

Târnovanu a blocat în primă fază, era cam mult ca Gicu să rateze din nou... Suntem bucuroşi. Lucrurile la noi sunt pe un drum bun”, a declarat Florin Pârvu. 

FCSB rămâne lider în clasament, cu 31 de puncte. Petrolul este pe locul 6, cu 20 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • PETROLUL: Zima – L. Dumitriu, Papp, Meijers, Pedro Justiniano (Diomande 46) - Doua, Seto (Jefferson 60), Hanca (Z. Petrovic 31; Abuashvili 83) - I. Răducan (M. Rădulescu 46), Grozav, Jair. ANTRENOR: Florin Pârvu
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa (Lixandru 35), Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru - Al. Băluţă (Compagno 90+1), D. Rotariu (C. Ganea 82), Oct. Popescu (Miculescu 46). ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: petrolul ploieştiflorin pîrvufcsb 

viewscnt
Articole similare