You are here:

”Am dat lovitura!” Transferul cu care Gigi Becali speră să ajungă în grupele Champions League: ”7 clase peste Louis Munteanu”

”Am dat lovitura!” Transferul cu care Gigi Becali speră să ajungă în grupele Champions League: ”7 clase peste Louis Munteanu”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie după ce l-a convins pe Florin Tănase să revină la FCSB.

După lungi negocieri, Florin Tănase a semnat cu FCSB, mişcare ce l-a făcut pe patronul campioanei României să exulte.

Gigi Becali nu regretă că l-a ratat pe Louis Munteanu: ”Tănase este cu şapte clase peste el”

Gigi Becali l-a înţepat pe Neluţu Varga şi a spus că Florin Tănase ”este cu şapte clase” peste Louis Munteanu, atacantul pe care patronul CFR-ului a plătit bani grei în această vară.

„Sunt foarte bucuros de Tănase. Am dat lovitura! Am luat atacant de atacant. Este cu 7 clase peste Louis Munteanu la ora asta. E cu 7 clase Florin Tănase peste Louis Munteanu la ora asta, la potenţă, la randament.

Louis Munteanu o sa coste peste 3 ani bani mulţi, dar la ora asta Tănase e cu 7 clase peste”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Ce a declarat Florin Tănase, după ce a semnat cu FCSB

"Sunt fericit că m-am întors acasă, m-am întors la echipa pe care o iubesc de mic copil, mă simt bine, nu îmi e greu să mă integrez în echipă pentru că pe majoritatea îi cunosc, iar pe ceilalţi în ultima lună, ultimele două luni i-am cunoscut.

Sunt fericit că m-am întors.Normal, contează foarte mult, mai ales când eşti dorit atât de mult de suporteri, ieşeam la orice plimbare, nu exista să nu mă oprească câţiva suporteri şi să-mi spună să mă întorc. Pentru mine e ceva extraordinar. Sper să am evoluţii la fel de bune ca şi în trecut şi împreună cu fanii să facem rezultate bune pentru că numai cu ajutorul şi sprijinul lor putem să câştigăm.

Această experienţă, să câştigi titlul de ajută foarte mult şi îţi dă un plus de încredere şi de maturitate, cu siguranţă fiecare dintre ei sunt la un nivel bun şi au o încredere foarte bună.", a spus Florin Tănase, pentru FCSB TV.

  • 83 de goluri şi 41 de pase decisive a reuşit Florin Tănase în 228 de jocuri la FCSB.
 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare