Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am dominat. Degeaba!". Florinel Coman se gândeşte la finalul de campionat: "Terminăm foarte bine"

"Am dominat. Degeaba!". Florinel Coman se gândeşte la finalul de campionat: "Terminăm foarte bine"

FCSB

Comentarii

Noul căpitan al FCSB după plecarea lui Florin Tănase, Florinel Coman, a declarat, după meciul cu U Craiova 1948, scor 1-1, că speră că lucrurile se vor îndrepta la FCSB începând chiar de la partida următoare.

Florinel Coman: "Suntem dezamăgiţi. Am dominat, dar degeaba!"

FCSB trăieşte acelaşi început de sezon precum în sezoanele trecute. După ce a lovit bara de două ori în partida cu oltenii, Florinel Coman a susţinut că echipa va termina bine campionatul, în ciuda începutului anevoios. 

”Suntem dezamăgiţi. Am dominat, dar degeaba! Am fost ghinionist, nu am avut noroc în această seară! Mereu începem slab, dar terminăm foarte bine. Sperăm să avem o victorie în Europa, miercuri, pentru că e important să ne calificăm. 

În campionat trebuie să o luăm de la zero, să câştigăm meciuri şi să o ţinem tot aşa. Ne pare rău pentru suporteri, care au venit în număr foarte mare şi nu am reuşit să le oferim o victorie. Trebuie să dăm de gustul victoriei, din nou”, a declarat Florinel Coman. 

Echipele FCSB şi FC U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat duminică seara, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a treia din Superligă

VIDEO | FCSB - U Craiova 1948 1-1, în Superliga

 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare