Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am dominat toate echipele din Liga 1!" Concluzia lui Gică Hagi după înfrângerea cu CFR Cluj

"Am dominat toate echipele din Liga 1!" Concluzia lui Gică Hagi după înfrângerea cu CFR Cluj

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

"Am dominat toate echipele din Liga 1!" Gică Hagi a analizat duelul Farul - CFR 

Golurile au fost marcate de Costache ’37 şi Chipciu ’90.

Farul Constanţa nu a reuşit să ii pună mari probleme echipei CFR. Pentru trupa lui Gică Hagi este a doua infrângere consecutivă din Liga I, după eşecul cu Sepsi, scor 0-1.

Gică Hagi, antrenorul echipei Farul, a vorbit despre infrângerea de azi de pe teren propriu.

”În fotbal contează rezultatul. Felicit CFR-ul. Este o echipa pragmatică, care joacă la rezultat. Păcat că ratăm aşa mult, e incredibil. Eu nu pot să dau vina pe noroc sau şansă.

Eu rămân cu rezultatul care e negativ. Felicit CFR. Fotbalul e făcut şi din greşeli, e normal. Noi o să luptăm ca să construim. Nu mă încântă cu nimic că i-am dominat.

Nu există o echipa în Liga I care să fie peste noi la capitolul acesta. Suntem echipa ce avem cele mai multe faze fixe şi avem cel mai putine goluri. Producem multe faze, producem ocazii, atacuri periculoase şi nu marcăm.

CFR e agresivă în faţa porţii, noi nu suntem nu mă interesează lupta asta la titlu, mă interesează doar echipa mea. Vreau să vedem cum terminăm anul”, a declarat Gică Hagi după infrângerea cu CFR Cluj. 

Farul Constanţa este pe locul 7 in Liga I, cu 29 de puncte.  

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare