Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am dovedit că avem o inimă mare". Andrei Radu, reacţie după revenirea superbă avută de Genoa în faţa Bresciei. Plusul adus de noul antrenor

"Am dovedit că avem o inimă mare". Andrei Radu, reacţie după revenirea superbă avută de Genoa în faţa Bresciei. Plusul adus de noul antrenor

Serie A

Comentarii

Portarul echipei Genoa, Andrei Radu, a declarat, după victoria cu Brescia, scor 3-1, că el şi coechipierii săi au dovedit că au o inimă mare, revenind de la 0-1 la pauză.

"Ştiam că ne aşteaptă un meci dificil şi am fost dezamăgiţi la finalul primei reprize, dar ne-am spus că trebuie să luptăm până la final pentru a reveni şi aşa am făcut. Venim după o perioadă dificilă şi ştiam că trebuie să schimbăm ceva. În repriza a doua, am intrat pe teren cu încredere şi am dovedit că avem o inimă mare. De asta ai nevoie pentru a juca în tricoul lui Genoa", a declarat Andrei Radu.

Cât despre noul antrenor, Thiago Motta: "Mereu ne cere să avem încredere pe teren. Am muncit mult, dar nu voi dezvălui ce am pus în practică. Nu vreau să le dau indicaţii adversarilor".

Genoa a învins Brescia, scor 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0

Formaţia Genoa, cu Ionuţ Radu în poartă, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Brescia, în etapa a noua a campionatului Italiei.

Genoa a fost condusă cu 1-0, după ce Tonali a marcat în minutul 34.

Însă, la debutul lui Thiago Motta pe banca tehnică, genovezii au reuşit să revină prin golurile marcate de jucători intraţi pe teren în repriza a doua: Agudelo (66), Kouame (75) şi Pandev (79).

În minutul 87, Radu a primit un cartonaş galben.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare