Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am făcut trei cadouri". Concluziile lui Reghe după FC Voluntari - U Craiova 3-1

"Am făcut trei cadouri". Concluziile lui Reghe după FC Voluntari - U Craiova 3-1
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf, anternorul Craiovei, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de olteni, scor 1-3 pe terenul celor de la FC Voluntari.

"Am făcut trei cadouri". Concluziile lui Reghe după FC Voluntari - U Craiova 3-1

U Craiova a fost învinsă fără drept de apel de FC Voluntari, scor 1-3, în deplasare. Oltenii nu au arătat deloc bine, mai ales în prima repriză, iar la flash-interviu Reghecampf a reacţionat şi a spus că echipa sa a făcut trei cadouri, iar de aceea a pierdut.

Reghe n-a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor şi a spus că duşul rece e bine venit, mai ales că urmează meciuri cu CFR Cluj şi FCSB, în play-off. "Explicaţii ar fi multe. Am făcut trei cadouri, primul gol - autogol. O minge pierdută la mijlocul terenului. Golul doi, nu rămânem până la capăt cu omul... Este păcat, dar nu numai greşelile personale, atitudinea. Şi prima repriză, mult sub aşteptările mele. Trebuia să vin agresivi, să jucăm simplu.

Se întâmplă. A venit acest duş rece. Sper să trecem peste acest meci slab. Urmează două meciuri dificile, cu CFR şi cu FCSB, dar în alte condiţii.

Ar trebui să fac schimbări ofensive, aveam jucători ofensivi pe bancă. Trebuia să jucăm simplu, dar să întâmplă. Trebuie să analizăm bine. Sper ca jucătorii care au făcut un meci mai slab, să se uite şi să înţeleagă că fiecare meci e greu în play-off. Nu avem cum să jucăm aşa cum am făcut-o în prima repriză.

E greu când faci asemenea cadouri"
, a spus Laurenţiu Reghecampf, la Telekom Sport.

FC Voluntari - U Craiova 3-1, în Liga 1

FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci al etapei a II-a a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Acestea sunt primele puncte pierdute de olteni după şapte victorii la rând.

Au marcat: Screciu '7 (a), Ricardinho '67, Nemec '73 / Gustavo '64.

1-0, min. 7. Bine găsit de Budescu, care i-a pasat într-o zonă liberă pe partea dreaptă, Ricardinho a centrat în faţa porţii, iar Screciu a deviat balonul în propria poartă;

1-1, min. 64: Budescu a pierdut uşor un balon la centrul terenului şi, după un contraatac, Andrei Ivan a centrat din prima de pe partea stângă, iar Gustavo a reluat mingea în poartă din şase metri;

2-1, min. 67: Budescu a centrat de pe partea dreaptă, Pigliacelii a respins greşit până la Ricardinho, care a marcat din marginea careului mic;

3-1, min. 73: Screciu a greşit o pasă simplă, balonul a ajuns la Budescu şi mijlocaşul l-a lansat pe Marcelo Lopes pe contraatac, acesta din urmă i-a pasat decisiv lui Nemec, care, singur cu Pigliacelli, a marcat fără probleme.

Au evoluat următoarele echipe;

FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Meleke, Armaş, Al. Vlad (Briceag '82) – Ricardinho (Costin '89), Droppa – Raţă, Budescu (Merloi '89), Marcelo Lopes (Fulop '86) – Nemec (Tavares '85). Antrenor Liviu Ciobotariu;

CSU Craiova: Pigliacelli – Conte (Vlădoiu '38), Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu (Bic '46), A. Creţu (Nistor '46), Mateiu (Baiaram '46), Gustavo – A. Ivan, Markovici (Koljici '57). Antrenor Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: reghecampfcraiovareactieliga 1infrangere 

viewscnt
Articole similare