You are here:

"Am fost admonestat de suporteri". Şumudică a explicat schimbul de replici pe care l-a avut cu Charalambous: "A crezut că i-am insultat"

"Am fost admonestat de suporteri". Şumudică a explicat schimbul de replici pe care l-a avut cu Charalambous: "A crezut că i-am insultat"

FCSB

Comentarii

FCSB şi Rapid au remizat, scor 0-0, pe Arena Naţională, într-un meci din cadrul etapei a 14-a.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Marius Şumudică şi Elias Charalambous au avut un schimb de replici, iar antrenorul Rapidului a explicat despre ce a fost vorba în drumul către vestiare.

"Am întâlnit o echipă foarte bună, a pus presiune, ştiam ce mă aşteaptă. Am pregătit meciul de aşa natură să nu avem probleme din punct de vedere tactic. Chiar cred că am stat bine tactic, au avut ocazii doar cu şuturi din afara careului, nu au avut nicio ocazie clară, iar Siegriest a făcut un nou meci foarte bun.

De când am schimbat sistemul, nu am primit gol. Îmi felicit jucătorii, ne-am închis foarte bine şi nu le-am dat ocazii mari. Am fi putut marca şi noi, am avut ocazii, cred că e un rezultat echitabil.

Am pregătit meciul şi în funcţie de adversar. Ştiam că joacă mult între linii, am încercat să-l blocăm pe Olaru, cred că ne-am achitat de sarcini din punct de vedere defensiv. Aveam aşteptări mai mari pe partea ofensivă, dar e greu când FCSB pune presiune pe tine. E un rezultat echitabil.

E un 0-0 care ne apropie de play-off, avem două meciuri acasă, dacă facem maximum de puncte, urcăm pe loc de play-off. Dacă batem în următorul meci, urcăm în play-off.

(n.r. Elias Charalambous) A fost colegul meu de cameră, eu îl cunosc foarte bine. Chiar acum am stabilit să ieşim să mâncăm împreună, el era dezamăgit şi pe fondul acesta al rezultatului, îşi dorea să câştige. Am fost coleg cu el şi în Cipru, am fost antrenorul lui la Vaslui, ne-am întâlnit şi am luat masa din nou în Cipru.

Şi eu am fost admonestat de suporteri, eu am făcut semn să tacă, dar Elias a crezut că i-am insultat. I-am explicat despre ce a fost vorba, am dat mâna, e prietenul meu, familiile noastre se cunosc.

Poate să spună oricine că Gigi Becali face multe, dar Elias şi Pintilii muncesc foarte mult şi îşi fac treaba foarte bine. Îi respect foarte mult şi îi felicit pentru treaba făcută.

E greu să vii după doi ani de când nu pierde Rapid cu FCSB. E o presiune enormă pentru mine. Ce ar fi însemnat un asemenea meci? A fost o presiune enormă, nu e uşor să-i scoţi din starea de confort după un meci câştigat cu 5-0 cu Farul, când Rapid a făcut unul dintre cele mai bune meciuri de acasă în ultimii ani" , a spus Marius Şumudică.

FCSB - Rapid 0-0

FCSB şi Rapid au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

La acest derby au asistat 40.287 de spectatori.

Jocul a fost întrerupt în două rânduri, pentru scurt timp, de arbitrul Istvan Kovacs, în urma unor petarde aruncate de suporteri pe teren, în minutele 51, respectiv 56.

Ultimul rezultat de 0-0 dintre cele două echipe se înregistrase pe 24 octombrie 2011.

FCSB e neînvinsă în campionat de şapte etape, în care are patru victorii şi trei egaluri.

FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: fcsbrapid 

viewscnt
Articole similare