Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost foarte stresat, poate au fost aşteptări mari de la mine!” Octavian Popescu, după ce a adus victoria FCSB-ului

”Am fost foarte stresat, poate au fost aşteptări mari de la mine!” Octavian Popescu, după ce a adus victoria FCSB-ului

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IV-a a Ligii I.

Au marcat: Florin Tănase '12 (p), Octavian Popescu '79 / Matricardi '24. Octavian Popescu a intrat în repriza secundă şi a marcat un gol superb. El a driblat mai mulţi adversari, a combinat cu Tănase şi a şutat puternic, pe jos, din afara careului. Mingea a intrat în plasă, iar golul a adus cele 3 puncte FCSB-ului. 

”Am fost foarte stresat, poate au fost aşteptări mari de la mine!”

”Sunt foarte fericit, mi-am ajutat echipa chiar dacă am intrat în minutul 70. Am fost foarte stresat, poate au fost aşteptări mari de la mine, dar am reuşit să marchez.

Am stat stresat pentru că nu îmi merge jocul, dar am prins curaj să trag acum spre poartă.Am făcut suporterii fericiţi, aştept acum meciul cu Rapid, vreau o atmosferă frumoasă”, a declarat Octavian Popescu după meci

După acest rezultat, FCSB a urcat pe locul 4, cu opt puncte, iar Gaz Metan Mediaş ocupă locul 11, cu patru puncte. Lider este CFR Cluj, cu 12 puncte, echipă urmată de Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 10 puncte.

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare