Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am fost pe listă pentru Tokyo". Fotbalistul care a impresionat în Liga 1, cu un gust amar după ce a ratat JO: "Dau 40 de pase de gol şi atunci poate o să fiu chemat"

"Am fost pe listă pentru Tokyo". Fotbalistul care a impresionat în Liga 1, cu un gust amar după ce a ratat JO: "Dau 40 de pase de gol şi atunci poate o să fiu chemat"

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul Ronaldo Deaconu a avut parte de cel mai bun sezon, iar la 24 de ani vrea un transfer, dar şi o convocare în naţionala României. El a aflat că a fost în lotul lărgit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Pe lista tricolorilor U23 care pleacă în Spania sunt mijlocaşi centralui precum Marius Marin, Andrei Ciobanu, Dragoş Nedelcu, Marco Dulca sau Alexandru Dobre. Ronaldo Deaconu nu a avut loc în lotul final şi a oferit o reacţie în acest sens. 

Ronaldo Deaconu, după ce nu a fost ales în lotul României pentru Jocurile Olimpice

Ronaldo Deaconu a semnat cu Gaz Metan la începutul acestui sezon şi a avut cifre bune la Mediaş. Mijlocaşul ofensiv a marcat de 11 ori şi a oferit 14 pase decisive în 39 de meciuri. 

"Îmi doresc foarte mult să prind şi naţionala, iar următorul pas este extrem de important. Ştiu că am fost pe lista lărgită pentru Olimpiadă, pentru Tokyo. Îmi doream foarte mult. Am văzut că sunt jucători şi de la Chindia, şi de la UTA. (n.r. - Ai fi meritat? ) Şi din ligile inferioare din străinătate am văzut că sunt. Sunt subiectiv, poate. Poate că aş fi meritat, pentru că am avut cifre foarte bune. Însă pentru mine asta e motivaţie. 

Îmi doresc ca sezonul următor să am cifre duble, să dau vreo 25 de goluri, vreo 30-40 de pase de gol şi atunci poate o să fiu chemat", a declarat mijlocaşul lui Gaz Metan pentru Look Sport LIVE.  

România U23 dispută două partide amicale în cantonamentul din sudul peninsulei Iberice, pe Estadio Municipal din Marbella, de la 21:00, ora României, după cum urmează:

  • 5 iunie: România - Mexic
  • 8 iunie: România - Australia

După ce a petrecut perioada de la juniori la Academia Gheorghe Hagi, Feyenoord şi Twente, Ronaldo Deaconu a jucat, la seniori, la: ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Gorica, Sepsi şi Gaz Metan. 

În această perioadă, Ronaldo Deaconu a recunoscut că a fost dorit de ambele echipe din Craiova şi a explicat de ce nu ar alege acum să se transfere la FCSB, unde ar avea un concurent important pe post. 

 

Afla mai multe despre: ronaldo deaconuronaldo deaconu transferronaldo deaconu echipa nationala 

viewscnt
Articole similare