Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost superiori” + ”Totul e bine când se termină cu bine”. Tabăra Viitorului, în extaz după victoria cu Chindia

”Am fost superiori” + ”Totul e bine când se termină cu bine”. Tabăra Viitorului, în extaz după victoria cu Chindia

Superliga

Comentarii

Chindia a primit vizita Viitorului în penultima etapă a play-out-ului Ligii 1. Constănţenii s-au impus cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Chiţu şi Jo şi aproape şi-au asigurat statului de primă divizionară.

Victoria Viitorului a salvat echipa matematic, în cel mai rău caz putând să termine pe pozţie de baraj de retrogradare la finalul stagiunii. Spiritele erau foarte ridicate în tabăra constănţeană la finalul meciului, pe bună dreptate. Boboc şi Cojocaru s-au bucurat de cele trei puncte obţinute şi de salvarea echipei, iar Cătălin Anghel a discutat despre următoarele obiective ale echipei.

Tabăra Viitorului, în extaz după victoria cu Chindia

”A fost un meci foarte greu, am jucat cu echipa de pe primul loc din play-out, ne aşteptam la acest lucru. Mă bucur că am reuşit acea acţiune şi că mi-am ajutat echipa şi sperăm să câştigăm şi în ultima etapă şi să ne salvăm, pentru că am avut un sezon foarte diferit şi dificil”, a declarat Radu Boboc.

”Trebuia să vină şi a doua victorie, pentru că nu am legat două victorii până acum şi suntem foarte bucuroşi. Am ştiut că o să dăm gol până la final, pentru că am fost superiori”, a spus Valentin Cojocaru.

”În primul rând, toată lumea ştia că trebuie să împingem ca să câştigăm, am fost mai concreţi, am dus mai multe mingi spre poartă şi am obţinut victoria. Totul e bn cand se termina cu bine. Orice probleme am avut, vor fi remediate. Le vom analiza, ar fi fost păcat să fim egalaţi.

Astăzi, noi am vrut mai mult, am meritat victoria. Noi ne bucurăm pentru că am ajuns în situaţia asta, ne gândim în faţă cum să salvăm echipa, şi noi şi jucători. Vreau să mă focusez pe ce e de acum încolo, luăm fiecare meci pas cu pas şi vedem ce va fi”, a concluzionat Cătălin Anghel.

Afla mai multe despre: play-out liga 1viitorul constanţachindia târgovişteradu bobocvalentin cojocarucătălin anghell 

viewscnt
Articole similare