Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am început prost meciul, dar atitudinea mă bucură!". Concluziile lui Eugen Neagoe, după U Cluj - CFR 1-1

"Am început prost meciul, dar atitudinea mă bucură!". Concluziile lui Eugen Neagoe, după U Cluj - CFR 1-1

U Cluj

Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul lui U Cluj, a reacţionat la finalul meciului U Cluj - CFR Cluj 1-1, din grupele Cupei României.

U Cluj şi CFR Cluj au terminat la egalitate, 1-1, primul derby jucat din 2015 încoace, cu prilejul partidei din grupele Cupei României. La flash-interviu, Eugen Neagoe a tras concluziile.

"Am început prost meciul, dar atitudinea mă bucură!". Concluziile lui Eugen Neagoe, după U Cluj - CFR 1-1

La finalul meciului dintre U Cluj şi CFR, primul derby de Cluj jucat din 2015 încoace, Eugen Neagoe s-a declarat mulţumit de atitudinea elevilor săi şi i-a chemat pe suporteri să fie alături de echipă şi la derby-ul de etapa viitoare.

„Atitudinea mă bucură. Cred că am arătat destul de bine. Mi-aş fi dorit să câştigăm, dar nu am fost foarte inspiraţi în faţa porţii. Am avut 3-4 ocazii foarte mari, cea a lui Bic chiar uriaşă.

I-am felicitat pentru efort, pentru atitudine. Îi felicit şi pe suporteri, îi aşteptăm în număr cât mai mare şi în campionat. Ne ajută mult, ne împing efectiv de la spate, avem nevoie de ei.

Chiar dacă nu au folosit toţi jucătorii, cei de la CFR pot alinia 3 echipe de aceeaşi valoare. Cei de astăzi sunt la fel de valoroşi ca cei de duminică. Nu este nicio diferenţă. Dar şi noi am stat destul de bine.

Am început jocul rău, la primul corner am primit gol. Ştiam foarte bine că sunt periculoşi la fazele fixe, dar nu am reuşit să îi marcăm. Nu contează, îi felicit pe băieţi pentru munca depusă. Ştiam că au doi jucători cu talie în centrul apărării. E greu să te baţi cu ei la mingi înalte. Le-am cerut să joace în spatele lor, mingi centrate.

Lotul pe care l-am avut astăzi la dispoziţie va fi şi duminică. Sunt cei mai buni ai noştri. Mergem la hotel, ne întâlnim, mâine avem antrenament la ora 11:00. Nu avem de ce să ne plângem. Dorim să mergem mai departe şi în Cupă, nu caut alibiuri, nu caut scuze”, a spus Eugen Neagoe la Orange Sport.

U Cluj - CFR Cluj 1-1, în grupele Cupei României

CFR Cluj a remizat, joi seară, scor 1-1, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din prima etapă a grupei C a Cupei României Betano.

Au marcat Birligea ‘3 pentru CFR Cluj şi Roger ’64 (autogol) pentru Universitatea Cluj.

În primele două partide, Farul a remizat în deplasare cu CSM Alexandria, scor 2-2, şi FC Rapid a învins în deplasare CSC Dumbrăviţa, scor 4-1.

Etapa a doua a grupei programează, la 9 noiembrie, meciurile FC Rapid – Farul, CSC Dumbrăviţa – CFR Cluj şi CSM Alexandria – Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: eugen neagoeu clujcupa romanieicfr cluj 

viewscnt
Articole similare