You are here:

”Am înţeles că varianta Chiajna nu mai stă în picioare!” Unde s-ar putea juca până la urmă derby-ul Steaua - Academia Rapid

”Am înţeles că varianta Chiajna nu mai stă în picioare!” Unde s-ar putea juca până la urmă derby-ul Steaua - Academia Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Până la urmă, derby-ul Steaua - Academia Rapid s-ar putea disputa pe Arena Naţională. Ion Ion, antrenorul steliştilor, spune că varianta Chiajna ar fi picat şi acum se ia în calcul mutarea meciului pe cel mai mare stadion din ţară.

Şefii Stelei au anunţat că derby-ul cu Academia Rapid se va disputa pe stadionul Concordiei Chiajna. Au argumentat prin faptul că Naţional Arena ar fi un stadion mult prea mare pentru un meci din Liga a 4-a. Dar suporterii lui CSA Steaua au fost foarte nemulţumiţi de această decizie, iar Peluza Sud a anunţat că nu merge să-şi susţină favoriţii la Chiajna.

Vocea fanilor pare să fi avut efect. Ion Ion susţine că varianta Chiajna ar fi picat şi acum se discută despre mutarea meciului pe Arena Naţională. O decizie urmează să fie luată în zilele următoare, mai ales şedii clubului vor avea vineri o întâlnire cu suporterii.

”Încă nu s-a decis unde vom juca, trebuie să fie bine şi pentru jucători, dar şi pentru suporteri. Nu e bătută în cuie varianta Chiajna. Încă se discută, am înţeles că nu mai stă în picioare Chiajna. Vrem să mulţumim pe toată lumea. Naţional Arena este o variantă, da. Mâine mai sunt discuţii, conducerea se întâlneşte cu suporterii. Vrem să fie spectacol, multă lume e interesată de meciul ăsta, e cerere mare de bilete. Fără spectatori, vă daţi seama...”, a declarat Ion Ion pentru ProSport.ro.

Afla mai multe despre: csa steauaacademia rapidliga 4ion ion 

viewscnt
Articole similare