Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am o mare problemă cu el!". MM Stoica are altă ţintă, după Istvan Kovacs! Decizia care l-a enervat: "Cum facem să nu ne mai arbitreze?" | EXCLUSIV

"Am o mare problemă cu el!". MM Stoica are altă ţintă, după Istvan Kovacs! Decizia care l-a enervat: "Cum facem să nu ne mai arbitreze?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a pus tunurile pe Florin Andrei, arbitrul care a fost în camera VAR la meciul Hermannstadt - FCSB 2-2 şi care a anulat un gol marcat de Andrea Compagno în startul partidei de pe stadionul din Sibiu.

Mihai Stoica l-a arătat cu degetul şi i-a reproşat arbitrului anularea golului cu care Andrea Compagno deschisese scorul în minutul 8. Oficialul "roş-albaştrilor" a spus că, pe reluări, în niciun moment nu se vede clar dacă mingea-i loveşte mâna atacantului italian.

MM Stoica a pus ţinta pe alt arbitru, după ce l-a "mitraliat" pe Istvan Kovacs: "Am o mare problemă cu el"

La indicaţia lui Florin Andrei, aflat în camera VAR, centralul Viorel Flueran a anulat reuşita cu care Andrea Compagno deschisese scorul la Sibiu. Mihai Stoica a spus că a discutat cu italianul şi că acesta i-a spus că mingea nu l-a atins în braţ, ca atare reuşita sa nu avea de ce să fie anulată.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a adus aminte de o altă fază controversată care îl are în centrul atenţiei pe Florin Andrei, tot la un meci al echipei Hermannstadt.

"Am început rău. Cu toate astea, am dat gol. Andrea (n.r. - Compagno) spune că nu l-a lovit. Chiar nu ştim dacă l-a lovit sau nu, pentru că nu se vede. Florin Andrei ăsta, care vede lucruri pe care nimeni altcineva nu le vede, refuză un penalty pentru U Cluj împotriva Sibiului. Inventează o simulare la Daniel Popa.

Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Am o mare problemă cu Florin Andrei, după tot ce a făcut la U Cluj - Hermannstadt", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Hermannstadt - FCSB s-a terminat 2-2 în restanţa din etapa a 5-a din Superliga României, după o dublă a lui Andrea Compagno şi două goluri marcate de Silviu Balaure şi Daniel Paraschiv. În urma egalului, FCSB a acumulat 22 de puncte, pe primul loc în clasament, în timp ce Hermannstadt se află pe poziţia a 5-a, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbflorin andreiarbitruhermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare