Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am picat un test". Mihai Stoica a trecut peste greşelile de arbitraj şi a pus "lupa" pe ceea ce contează cu adevărat după meciul UTA - FCSB 2-1 | EXCLUSIV

"Am picat un test". Mihai Stoica a trecut peste greşelile de arbitraj şi a pus "lupa" pe ceea ce contează cu adevărat după meciul UTA - FCSB 2-1 | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu UTA, 1-2 la Arad, într-un meci în care arbitrul George Găman a dictat un penalty controversat. După ce a reclamat vehement greşelile de arbitraj, Mihai Stoica a trecut peste acestea şi a pus "lupa" pe jocul echipei "roş-albastre".

Mihai Stoica a spus, la Orange Sport, că FCSB a picat testul maturităţii în meciul cu UTA, pierdut după ce a condus cu 1-0 încă din minutul 4 printr-un gol marcat de Florinel Coman. Şeptarul FCSB şi Alexandru Pantea au fost, apoi, eliminaţi, după ce arădenii au reuşit să întoarcă scorul.

Mihai Stoica scoate în evidenţă greşeala făcută de jucătorii FCSB la Arad, cu UTA

Jocul FCSB şi reacţiile jucătorilor la deciziile controversate ale arbitrului George Găman l-au dezamăgit pe Mihai Stoica în deplasarea de la Arad. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a scos în evidenţă faptul că fotbaliştii "roş-albaştrilor" trebuiau să reacţioneze altfel la Arad.

"Am picat un test, tetul de maturitate. Dacă eşti un fotbalist bun, realizezi ostilitatea arbitrajului şi nu trebuie să reacţionezi. Trebuie să îţi vezi de joc şi câştigi meciul. Dacă vom reuşi să acoperim absenţele şi să câştigăm cu Craiova, ieşim bine din dubla asta înainte de întreruperea pentru echipele naţionale", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

UTA - FCSB 2-1, meci cu scandal

FCSB a început perfect deplasarea de la Arad, cu UTA, cu gol marcat în minutul 4 de către Florinel Coman. După ocazii ratate de Compagno şi Olaru, FCSB s-a prăbuşit la o fază la care George Găman a dictat un penalty controversat după un presupus henţ la Pantea în careu, transformat de Fabry.

Totul s-a rupt pentru "roş-albaştri" au rămas în 10 oameni, Pantea fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Nervii au cedat pentru FCSB şi Florinel Coman a fost şi el trimit la cabine devreme de George Găman, după ce i-a aplicat un cot în ceafă unui fundaş advers, în urma unui duel pierdut pentru minge.

 

Afla mai multe despre: mihai stoica fcsbfcsb uta araduta arad fcsbmihai stoica reactii fcsb 

viewscnt
Articole similare